Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zawodowy żołnierz! |
witam, mam pytanie co trzeba zrobić aby zostać zawodowym żołnierzem? bylem 3 lata temu w wojsku w komorowie i co teraz mam zrobic jak bym chcial byc zawodowym ?? jaki pierwsze kroki podjąć? gdzie sie o to starać? ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zawodowy żołnierz! |
najlepiej to iść do WKU i się dowiedzieć :) ale napewno to trzeba szukać jednostki z wolnym etatem na dany stopień, a jeśli takowy jest to przejść rozmowę z dowódcą danej JW i dalej już Cię pokierują:) nie wiem jak jest w łomży z etatami ale napewno wolny etat to sprawa najważniejsza. "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
To jak już tam byłeś to mogłeś siedzieć po co wyszedłeś? Teraz będzie gorzej bo mają już na ciebie haka a jak od razu byś się zawziął zabarykadował i nie dał się z jednostki usunąć to byś tam siedział do dzisiaj.
|
|
a jest jakas szansa ze taki zawodowy zolnierz dostanie mieszkanie? ...
|
|
jak tutaj zadajesz takie pytania to powodzenia komandosie :)
|
|
xxxmilla1201xxx koleś idź do bundeswehry. Dostaniesz 300 zyli sam sobie szukaj hacjendy. 1 kontrakt dostaniesz na 2 lata. Łomżyniacy są w Giżycku na stancjach a weekend w Łomży.
|
|
Już się rwą żeby ci dać mieszkanie. Wszystko posprzedawane. Poza tym, do końca roku mają zwalniać, a ciebie łaskawie zatrudnią. Powodzenia.
|
|
Idź i powiedz , że chcesz służyć w Afganistanie . lepiej będą Cię postrzegać. Zupali i tak na siłę tam biorą.
|
|
"witam, mam pytanie co trzeba zrobić aby zostać zawodowym żołnierzem? bylem 3 lata temu w wojsku w komorowie i co teraz mam zrobic jak bym chcial byc zawodowym ?? jaki pierwsze kroki podjąć? gdzie sie o to starać?" A jak ***** myślisz?!?! Najlepiej idź do Biedronki, to się dowiesz? Bo przecież nie do WKU.. ja pier.....co się z tym narodem dzieje?!?!
|
|
Bo to wszystko bez te atomy.
|
|
wpisz sobie w google : forum wojsko polskie. Tam wejdź w post JAK ZOSTAĆ ZAWODOWYM ŻOŁNIERZEM i masz wszystko jak na dłoni, wszelkie pytanie możesz tam kierować. Pozdrawiam
|
|
Nie matura lecz chęć szczera zrobi z milla oficera!
|
|
Tak i to razem z wdową po zawodowym żołnierzu.
|
|
Autor: xxxmilla1201xxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-04-11 21:39 a jest jakas szansa ze taki zawodowy zolnierz dostanie mieszkanie?
|
|
Teoretycznie pownien dostawać, lecz nie dostaje, za to dostaje na to dodatkowe pieniądze, czyli np. starszy szeregowy 2200zł + dodatek na mieszkanie i inne dodatki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |