Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie tylko BLM... |
... powożą swoje bryczki jak barany. Jeden taki niedawno w granatowym oplu kombi - BL 26449, wyprzedził i wjechał na mój pas i od razu zaczął ostro hamować bo to dojazd do ronda był... Epitety same cisną się na usta. I żeby nie było ja nie mam BLM Pozdrawiam starą ekipę :) ________ Malachit
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie tylko BLM... |
to wełniane istoty a nie barany !nie wolno tak brzydko mówić !....a istot tych nie brakuje na różnych blaszkach !moim zdaniem najgorsi są BKL...- rzecz jasna nie wszyscy ! Proponuje powozy tych wełnianych istot wypisywać na forum z konkretnym nr. rej. tak jak to zrobił gościu wcześniej Pozdro
|
|
Malachit, stara ekipa tylko się przypatruje ale prawdopodobnie nigdy tu nie wróci.
|
|
|
|
tych BLM-ów jest strasznie dużo aż strach co to będzie
|
|
co oznacza BLM-??? blisko lomży mieszkam hehe
|
|
oraz Bardzo Lubie Mniasto :) ________ Malachit
|
|
Zadziwia mnie że po tylu latach istnienia forum tematy typu BL kontra BLM itd. wciąż są wznawiane, świat idzie na przód a tutaj ludzie ciągle się dzielą na BL i BLM. To jest straszne... Fani tego podziału śmiesznego niech się lepiej opanują i na oczy przejrzą bo to ... żałosne jest.
|
|
Wojna trwa nadal a BL-e robią na hu..., dziś w trasie zaczynając manewr wyprzedzania dureń zaczął przyśpieszać,dobrze że akurat było pusto i długa prosta,zrównałem się z nim ale i tak musiałem się spowrotem schować z tyłu,zwykłe chamstwo i gburstwo. Pozdrawiam tego barana z bordowej kia.
|
|
BKL gdzie nie spojrzę na jakiegoś BKL-a to albo dziąg jakiś który ustanie pod biedronko na dwa miejsca albo robi dziwne manewry oczywiście bez kierunkowskazu ,najlepszy był ostatnio jakiś wypierdek mamuta który jechał starym mondeo z lasko i wyprzedzał centralnie przy radarze na zawadzkiej i był bardzo happy że wyprzedził kolesia który właśnie przymierzał się do prawo skrętu , a BL nie lepsi nigdy jak stałem na przejściu żaden nie przepuścił zazwyczaj właśnie BLM !
|
|
BKL = Będę Kiedyś Łomżyniakiem
|
|
Podejrzewam Malachit , że jechałeś lewym pasem , a on wyprzedzał Cię prawym. Lewy pas służy tylko do wyprzedzania. Ja czasem podobnie uczę LON - dyńczyków jaki ruch u nas jest.
|
|
a u mnie na osiedlu chlopaczki lansują się w czarnej bmce, stoja na parkingu , muzyka na full , okna zaparowane ehheh jaki toołk ;p ciekawa jestem jak można gadać przy tak glosnej muzie ;d heheh, wyrywaja mlode dziunie eheh,, aj dorosnijcie w koncu chlopcy :)
|
|
oj, ale nie zwrocilam uwage na blache hehehh w tej kwestii nie ma znaczenia, bo tu BL i BLM taką samą mają rozrywkę :)
|
|
Malachit tylko czytamy. Pozdrawiam
|
|
BKL - Byle Komu Loda
|
|
sklep Biedronka Lubi Mnie
|
|
Autor: VIP_1 (---.elomza.pl) Data: 08-04-11 20:45 BKL = Będę Kiedyś Łomżyniakiem bez przesady, przecież to szczyt obciachu być zakompleksionym lomzyniakiem :/
|
|
popieram Benny :) i uciekam i nie wdaje sie w dyskusje z tymi zakompleksionymi istotami bo trzeba miec naprawde cos z glowa zeby zakladac takich 1500 tematow.
|
|
Ja mam BL ale moim marzeniem jest mieć BLM i nie długo sie to spełni bo stawiam wille na wsi. Jedno jest pewne że każdy kto ma kase i kogo stać staje się BLM a w blokowych dziuplach zostają BL haha Pozdro i żegnajcie BL
|
|
wszyscy narzekają na BLM i BKL a nikt nie zauważa jak parkują i jak jeżdżą buraki na BL w BM-kach i nie tylko żenada, trzeba naprawdę być zakompleksionym żeby tego nie widzieć, a ten który założył ten temat wyrwał się z pod BLM lub BKL a teraz udaje wielkiego Łomżyniaka i nie poznaje swoich kolegów, bardzo śmieszne hehe
|
|
OGÓLNIE nie widzę żadnej różnicy w kulturze jazdy między BKL, BLM, BL. Ostatnio na drodze Wizna Łomża obserwowałem jednego BI. Wyprzedzał po trzy pojazdy naraz, w ostatnim momencie zjeżdżając przed nadjeżdżającymi z przeciwka, zmuszając ich oczywiście do hamowania. Na polskich drogach ogólnie BURACTWO przeważa. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
a mnie najbardziej wkurzaja ci ,co jada Pilsudzkiego, Zawadzka-zjezdzaja z ronda i jada w strone Przykoszarowej z migajacym kierunkiem ,oznaczajacym ze ....chca skrecic w prawo- w Niemcewicza......i co????jada dalej prosto-ba nawet nie widza zagrozenia jakie swoja bezmyslnoscia stwarzaja!!!! myslenie nie boli!
|
|
fazer - nawet nie wiesz jak się mylisz... ________ Malachit
|
|
Malachit stary wyjadaczu razowego chleba. Twoja stara ekipa stoi w kolejce po sztuczna szczękę. A ty próbujesz jeszcze coś ugryźć. Po co jęczysz na forum inteligencie PEWNIE ZĘBY NIE ABS TO BYŚ W DU.PE MU WJECHAŁ. A którym ty pokoleniem łomżyniaka jesteś że podkreślasz że nie jesteś BLM. Jesteś z tych co wypierają się pochodzenia swoich przodków. Nie chcesz się przyznać ze twój dziad czy pradziad był rolnikiem czy rzemieślnikiem. NA CZOLE WYDZIERGAJ SOBIE ZE MASZ REJESTRACJE BLM>
|
|
Na allegro są fajne nalepeczki dla źle parkujących" chu...o parkujesz ch..a otrzymujesz" bardzo ciężko zdrapać z samochodu. Myślę że tak uchonorowany pacjent zastanowi się nad sobą. A co do BLM to nie ma reguły,BL i BIX robią tak samo.
|
|
...ale przynajmniej nie mieszkam w Kolnie :) ________ Malachit
|
|
Mieszkam od urodzenia w Łomży czyli od 23 lat i od 4 lat jezdzę na BKL Omijając to że na parkingu ktoś mi przywadził samochód i to typ człowieka który jest głuchy albo ślepy że jedzie po czyimś samochodzie zaczynając od końca tylnich drzwi kończąć na końcu zderzaku .. To jest tupet żeby nie czuć
|
|
Malachit adwersarz z ciebie cieniutki.Ba jak się boisz wyjść spod spódnicy mamy :)
|
|
Autor: Malachit (---.elomza.pl) Data: 11-04-11 22:51 ...ale przynajmniej nie mieszkam w Kolnie :) A od kiedy BKL to tylko Kolno? Przecież to tablica całego powiatu, gdzie Kolno stanowi jedynie 1/4 mieszkańców. Widać że jakiś zakompleksiony człowiek z Ciebie. Idąc tokiem Twojego pustego myślenia, może adekwatnie do rodzaju tablicy zacznij oceniać ludzi po rozmiarze buta, albo jakiego koloru czapkę noszą. Może też jakieś ciekawe wnioski z tego wyciągniesz jakimi sa kierowcami.
|
|
Benny - nie chodziło mi o to że BKL to Kolno. To było coś zupełnie z innej beczki, nie związanego z autami i do 7angelfeel raczej... ale każdy rozumi jak umi... A wracając do tematu przeczytajcie jeszcze raz mojego pierwszego posta w tym temacie bo się toru nie trzymacie. ...7angel, nie chce mi się zwyczajnie. Ale Ty możesz oczywiście się napinać aż tatuaże Ci się poodklejają... :) ________ Malachit
|
|
Malachit twój pradziad bryczko powoził czy za bryczko biegł. Nie płacz na forum było zareagować jak to ładnie ująłeś epitetami.
|
|
Malachit a to pewnie tytuł masz szlachecki czy hrabiowski. Opowiedz może jakiś mezalians w twoim rodzie się przytrafił:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |