sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie tylko BLM...

... powożą swoje bryczki jak barany.
Jeden taki niedawno w granatowym oplu kombi - BL 26449, wyprzedził i wjechał na mój pas i od razu zaczął ostro hamować bo to dojazd do ronda był... Epitety same cisną się na usta.

I żeby nie było ja nie mam BLM

Pozdrawiam starą ekipę :)

________
Malachit

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie tylko BLM...

to wełniane istoty a nie barany !nie wolno tak brzydko mówić !....a istot tych nie brakuje na różnych blaszkach !moim zdaniem najgorsi są BKL...- rzecz jasna nie wszyscy !
Proponuje powozy tych wełnianych istot wypisywać na forum z konkretnym nr. rej. tak jak to zrobił gościu wcześniej Pozdro

Malachit, stara ekipa tylko się przypatruje ale prawdopodobnie nigdy tu nie wróci.

tych BLM-ów jest strasznie dużo aż strach co to będzie

co oznacza BLM-??? blisko lomży mieszkam hehe

oraz Bardzo Lubie Mniasto :)

________
Malachit

Zadziwia mnie że po tylu latach istnienia forum tematy typu BL kontra BLM itd. wciąż są wznawiane, świat idzie na przód a tutaj ludzie ciągle się dzielą na BL i BLM. To jest straszne... Fani tego podziału śmiesznego niech się lepiej opanują i na oczy przejrzą bo to ... żałosne jest.

Wojna trwa nadal a BL-e robią na hu..., dziś w trasie zaczynając manewr wyprzedzania dureń zaczął przyśpieszać,dobrze że akurat było pusto i długa prosta,zrównałem się z nim ale i tak musiałem się spowrotem schować z tyłu,zwykłe chamstwo i gburstwo.
Pozdrawiam tego barana z bordowej kia.

BKL gdzie nie spojrzę na jakiegoś BKL-a to albo dziąg jakiś który ustanie pod biedronko na dwa miejsca albo robi dziwne manewry oczywiście bez kierunkowskazu ,najlepszy był ostatnio jakiś wypierdek mamuta który jechał starym mondeo z lasko i wyprzedzał centralnie przy radarze na zawadzkiej i był bardzo happy że wyprzedził kolesia który właśnie przymierzał się do prawo skrętu , a BL nie lepsi nigdy jak stałem na przejściu żaden nie przepuścił zazwyczaj właśnie BLM !

BKL = Będę Kiedyś Łomżyniakiem

Podejrzewam Malachit , że jechałeś lewym pasem , a on wyprzedzał Cię prawym. Lewy pas służy tylko do wyprzedzania. Ja czasem podobnie uczę LON - dyńczyków jaki ruch u nas jest.

a u mnie na osiedlu chlopaczki lansują się w czarnej bmce, stoja na parkingu , muzyka na full , okna zaparowane ehheh jaki toołk ;p ciekawa jestem jak można gadać przy tak glosnej muzie ;d heheh, wyrywaja mlode dziunie eheh,, aj dorosnijcie w koncu chlopcy :)

oj, ale nie zwrocilam uwage na blache hehehh w tej kwestii nie ma znaczenia, bo tu BL i BLM taką samą mają rozrywkę :)

Malachit tylko czytamy.
Pozdrawiam

BKL - Byle Komu Loda

sklep Biedronka
Lubi
Mnie

Autor: VIP_1 (---.elomza.pl)
Data: 08-04-11 20:45

BKL = Będę Kiedyś Łomżyniakiem

bez przesady, przecież to szczyt obciachu być zakompleksionym lomzyniakiem :/

popieram Benny :) i uciekam i nie wdaje sie w dyskusje z tymi zakompleksionymi istotami bo trzeba miec naprawde cos z glowa zeby zakladac takich 1500 tematow.

Ja mam BL ale moim marzeniem jest mieć BLM i nie długo sie to spełni bo stawiam wille na wsi.
Jedno jest pewne że każdy kto ma kase i kogo stać staje się BLM a w blokowych dziuplach zostają BL haha

Pozdro i żegnajcie BL

wszyscy narzekają na BLM i BKL a nikt nie zauważa jak parkują i jak jeżdżą buraki na BL w BM-kach i nie tylko żenada, trzeba naprawdę być zakompleksionym żeby tego nie widzieć, a ten który założył ten temat wyrwał się z pod BLM lub BKL a teraz udaje wielkiego Łomżyniaka i nie poznaje swoich kolegów, bardzo śmieszne hehe

OGÓLNIE nie widzę żadnej różnicy w kulturze jazdy między BKL, BLM, BL.

Ostatnio na drodze Wizna Łomża obserwowałem jednego BI.
Wyprzedzał po trzy pojazdy naraz, w ostatnim momencie zjeżdżając przed nadjeżdżającymi z przeciwka, zmuszając ich oczywiście do hamowania.

Na polskich drogach ogólnie BURACTWO przeważa.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

a mnie najbardziej wkurzaja ci ,co jada Pilsudzkiego, Zawadzka-zjezdzaja z ronda i jada w strone Przykoszarowej z migajacym kierunkiem ,oznaczajacym ze ....chca skrecic w prawo- w Niemcewicza......i co????jada dalej prosto-ba nawet nie widza zagrozenia jakie swoja bezmyslnoscia stwarzaja!!!!

myslenie nie boli!

fazer - nawet nie wiesz jak się mylisz...

________
Malachit

Malachit stary wyjadaczu razowego chleba. Twoja stara ekipa stoi w kolejce po sztuczna szczękę. A ty próbujesz jeszcze coś ugryźć. Po co jęczysz na forum inteligencie PEWNIE ZĘBY NIE ABS TO BYŚ W DU.PE MU WJECHAŁ.

A którym ty pokoleniem łomżyniaka jesteś że podkreślasz że nie jesteś BLM.

Jesteś z tych co wypierają się pochodzenia swoich przodków.
Nie chcesz się przyznać ze twój dziad czy pradziad był rolnikiem czy rzemieślnikiem.

NA CZOLE WYDZIERGAJ SOBIE ZE MASZ REJESTRACJE BLM>

Na allegro są fajne nalepeczki dla źle parkujących" chu...o parkujesz ch..a otrzymujesz" bardzo ciężko zdrapać z samochodu. Myślę że tak uchonorowany pacjent zastanowi się nad sobą.
A co do BLM to nie ma reguły,BL i BIX robią tak samo.

...ale przynajmniej nie mieszkam w Kolnie :)

________
Malachit

Mieszkam od urodzenia w Łomży czyli od 23 lat i od 4 lat jezdzę na BKL
Omijając to że na parkingu ktoś mi przywadził samochód i to typ człowieka który jest głuchy albo ślepy że jedzie po czyimś samochodzie zaczynając od końca tylnich drzwi kończąć na końcu zderzaku .. To jest tupet żeby nie czuć

Malachit adwersarz z ciebie cieniutki.Ba jak się boisz wyjść spod spódnicy mamy :)

Autor: Malachit (---.elomza.pl)
Data: 11-04-11 22:51

...ale przynajmniej nie mieszkam w Kolnie :)

A od kiedy BKL to tylko Kolno? Przecież to tablica całego powiatu, gdzie Kolno stanowi jedynie 1/4 mieszkańców. Widać że jakiś zakompleksiony człowiek z Ciebie.
Idąc tokiem Twojego pustego myślenia, może adekwatnie do rodzaju tablicy zacznij oceniać ludzi po rozmiarze buta, albo jakiego koloru czapkę noszą.
Może też jakieś ciekawe wnioski z tego wyciągniesz jakimi sa kierowcami.

Benny - nie chodziło mi o to że BKL to Kolno. To było coś zupełnie z innej beczki, nie związanego z autami i do 7angelfeel raczej... ale każdy rozumi jak umi...
A wracając do tematu przeczytajcie jeszcze raz mojego pierwszego posta w tym temacie bo się toru nie trzymacie.

...7angel, nie chce mi się zwyczajnie. Ale Ty możesz oczywiście się napinać aż tatuaże Ci się poodklejają... :)

________
Malachit

Malachit twój pradziad bryczko powoził czy za bryczko biegł. Nie płacz na forum było zareagować jak to ładnie ująłeś epitetami.

Malachit a to pewnie tytuł masz szlachecki czy hrabiowski. Opowiedz może jakiś mezalians w twoim rodzie się przytrafił:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org