Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FRYZJER |
Raz jeszcze powrócę do tematu Dobry Salon Fryzjerski? Poproszę o jakiś namiar....:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FRYZJER |
męski, czy damski?
|
|
Mogę Ci polecic Studio Fryzur Estetica ma Hipokratesa 4. Chłopak zna sie na rzeczy i niema wygórwanych cen, atmosfera jest przyjazna i widać,że salon jest przystosowany pod klienta a nie odwrotnie....
|
|
no właśnie chodzi mi o Salon Damski, Aneta a może wiesz jaką marką pracuje ten chłopak?
|
|
Matylda1985 z tego co wiem ( jak mi robil włosy) to miałeam robione śrokiem z Firmy Matrix. ale ma różne firmy chyba bo koleżanka malowala i mówi ze inna jej przypadowała. jak chce to jest jego nr 506 259 282
|
|
Matyldo1985 podałam zły nr dobry to nr 506359282 Studio Fryzur ESTETICA polecam
|
|
W Estetice koło szpitala? Jeśli o tym fryzjerze mowa - również polecam. Fryzjer nazywa się Mariusz i zawsze zetnie jak mi się zażyczy :) Czy ceny ma wygórowane - na pewno nie jest najtańszy ale szczerze mówiąc warty swojej ceny. No i na prawdę w porządku facet, doradzi fryzurę, kosmetyki do włosów. A z tego co widziałam korzysta z produktów Matrixa.
|
|
A dobry jest do długich włosów ? Chodzi o upięcia .
|
|
Nie mam pojęcia jak z upinaniem. Chodziłam do niego tylko ścinać i farbować włosy - te usługi u niego jak najbardziej polecam.
|
|
Polecam Mariusza z upieciami średnio farba jak najbardziej
|
|
To kogo w Łomży polecacie do upinania długich włosów ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |