wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
FRYZJER

Raz jeszcze powrócę do tematu Dobry Salon Fryzjerski? Poproszę o jakiś namiar....:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: FRYZJER

męski, czy damski?

Mogę Ci polecic Studio Fryzur Estetica ma Hipokratesa 4.
Chłopak zna sie na rzeczy i niema wygórwanych cen, atmosfera jest przyjazna i widać,że salon jest przystosowany pod klienta a nie odwrotnie....

no właśnie chodzi mi o Salon Damski, Aneta a może wiesz jaką marką pracuje ten chłopak?

Matylda1985 z tego co wiem ( jak mi robil włosy) to miałeam robione śrokiem z Firmy Matrix. ale ma różne firmy chyba bo koleżanka malowala i mówi ze inna jej przypadowała. jak chce to jest jego nr 506 259 282

Matyldo1985 podałam zły nr dobry to nr 506359282 Studio Fryzur ESTETICA polecam

W Estetice koło szpitala? Jeśli o tym fryzjerze mowa - również polecam. Fryzjer nazywa się Mariusz i zawsze zetnie jak mi się zażyczy :) Czy ceny ma wygórowane - na pewno nie jest najtańszy ale szczerze mówiąc warty swojej ceny. No i na prawdę w porządku facet, doradzi fryzurę, kosmetyki do włosów.
A z tego co widziałam korzysta z produktów Matrixa.

A dobry jest do długich włosów ? Chodzi o upięcia .

Nie mam pojęcia jak z upinaniem. Chodziłam do niego tylko ścinać i farbować włosy - te usługi u niego jak najbardziej polecam.

Polecam Mariusza z upieciami średnio farba jak najbardziej

To kogo w Łomży polecacie do upinania długich włosów ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org