Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ej, kto się pode mnie podszywa?! |
Mam dwa dowody na to, że niejaka nienormalnie._.normalna to plagiator. Po pierwsze: nasze numery identyfikacyjne. Jak to sprawdzić? Kliknij, kochanie, na mojego nicka, następnie na swojego. w adresie url zobaczysz, że mój numer jest znacznie wcześniejszy (niższy). To Twój: http://4lomza.pl/forum/profile.php?f=2&id=3248 Mój jest niższy: http://4lomza.pl/forum/profile.php?f=2&id=2471 Porównaj ostatnie liczby. Ponadto zastanów się nad liczbą postów. Po drugie: spytaj się, kochanie, Ryskago - naszej starej, dobrej wyjadaczki, a powie Ci, kto był tu pierwszy. Nie udzielałam się od paru miesięcy na forum, ale to nie znaczy, że znikłam zupełnie. Proszę więc, żebyś zmieniła nicka, zanim ja się o to nie postaram. Uwierz, że wiem, co robić. Dodam, że narobiłaś mi obciachu. Bynajmniej nie ja tobie. A różnica emaili akurat nie jest tu istotna, nie wiem, czy zwróciłaś na to uwagę. Więc plagiatu z mojej strony doszukuje się dziewczyna, która nawet nie potrafi logicznie myśleć... NiemoralnieNormalna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ej, kto się pode mnie podszywa?! |
NN, ta właściwa, A co ja do diaska! tutaj WYJADAM?? Możesz mi powiedzieć? :D
|
|
Rysiu, wyjadasz forum nasze :))) nieprawdaż? :D NiemoralnieNormalna
|
|
Czy w związku z tym ktoś chodzi głodny? :D
|
|
Nie... tym razem nie :) NiemoralnieNormalna
|
|
Łooo Matko Jedyna!!! To chodził kto kiedy??? To ja tak...tego...no...niechcącym się przyczyniła do czyjegoś burczenia w bebehu...
|
|
Ryska ! Turkuciu Podjadku ! :))
|
|
A nie zauważyły Robaczki, ze ostatnio jakby mniej podjadam..? :P Czasu mi, za przeproszeniem, nie staje...:D
|
|
A i z humorem tyż różnie bywa...
|
|
HAHAHAHAAH :D Bez komentarza :) Robisz tylko z siebie .... nom :) Niewnikam już. Powodzenia .
|
|
Normi, Nie przejmuj się! Ty, Jacko, też...:) Starzy "wyjadacze" tego forum (a jest ich trochu :)) i tak wiedzą who is who... PS. Ciepierona! Jak tak wszyscy bedziem ino wyjadać, to z tego forum kosteczki jeno się ostaną...:)
|
|
Ale o co chodzi? Ty jesteś normalna niemoralnie, a Ania nienormalnie - wg mnie to oznaczaq co innego... :) ...a tu zaraz jakieś oskarżenia o podszywanie? Ponadto.... nienormalnie normalna przedstawiła się ....jakieś smutne zdjęcie do profilu wrzuciła.... a że mniej postów napisała... trudno.... ptysiu napisał więcej, a się nie rzuca. :) --- PGG
|
|
Autor: NiemoralnieNormalna (---.elomza.pl) vs Autor: nienormalnie._.normalna (---.elomza.pl) Mi bardziej się wydaje że to sama osoba :) tylko się nudzi :) Pozdro :) Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
Dj.Pyku : Masz racje, strasznie mi się nudzi . Hihihih ;P Pobawcie się w Wydział śledczy albo kto jak woli ... Tester : nie rzucam się ... na nią . (?) Ajj Dobra ja stąd mykam . ( nie miłe powitanie , a myślałam że zostaniemy przyjaciółmi buuu ;( :D ) . NieMoralnieNormalna : nie znam się na tych komputerach , forum itd ... 1 raz tu jestem , nicka mam od 2 lat ....zatem nie zmienie go , ale nic nie stoi na przeszkodzie Byś robila tutaj furore ;P. No ale przyznaj Powrót fajny Ci zgotowałam , od razu głośno o Tobie się zrobiło. :D Pozdrawiam . Ciao .
|
|
Tester: Nic z to drugą wspólnego nie mam. Pragnę jedynie przytoczyć tekst Ani o kompromitowaniu jej przeze mnie: ":) Niewiem czy jesteś k czy m , ale nie udalo Ci sie mnie skompromitować. Kiepski tekst o jakiś zupkach czy co? I to ma być prowokacja? ha ha ha :) Radze Ci nie używać Mojego podpisu ... Pozatym to co zrobiłaś/eś jest żenujące . Jak masz coś do mnie powiedz mi to w oczy a nie bawisz się moją osobą. Myśle ze mnie znasz skoro takie głupoty piszesz , zatem wiesz gdzie mnie znależć :) Tyle :) Ps. NIE JADAM ZUPEK CHIŃSKICH :]" Ja jej nie atakowałam i wcale atakować nie chcę, nie sądziłam bowiem, żeby się pode mnie podszywała, ale jeśli owa uważa że to ja ją plagiatuję, wypraszam sobie :) Dowody mam. Kochanie moje nie umie ich zrozumieć, więc nie będę jej przekonywała. Niech kochanie moje pomyśli najpierw. I jeszcze coś: nie chcę być z nią identyfokowana z paru powodów, na przykład: nie zamieszczam owych czarnołzawiacych avatarów ani innych tandetek. Pozdrawiam i lecę ze schwesterem do Czterech Pór :) więc żegnam tymczasem wszystkich :) NiemoralnieNormalna
|
|
Dziękuję za zgotowanie powrotu :) i przepraszam, podaję rękę na zgodę. Przepraszam również za ostatni post, nie zdążyłam przeczytać Twojego, w innym przypadku by tu go nie było :) A ręka mam nadzieję zostanie przyjęta :) NiemoralnieNormalna
|
|
Ofc ,że przyjmuje te ręke ( nie wyrwe jej , choć miałam na to ochote ;p ). I kochanie przyjmij moje ( Twoje, a co tam niech troszke pogłówkują) przeprosiny na znak pojednania . :) Przepraszam za te cale zajście. Znikam. :) Ps. Ale ten tekst o zupkach był naprawde głupi ;P
|
|
eeeeee duperele ;q
|
|
dokladnie....duperele...
|
|
pomieszało mi się z lekka, kto jest kto, ale zrzucę to na karb moich blond włosów :P Pozdrawiam, drapiąc się tygrysim pazurem za uchem (bo gdzieżby indziej) :) A jutro spływam stąd (kajakiem) i to właśnie polecam Ryskago - kobiecie żądnej poznania naszego regionu
|
|
:)) NiemoralnieNormalna
|
|
Niemoralnie normalna siedziesz lub siedzialam czasami na czacie??? jesli tak to masz pozdrowienia od Misiuni ,pamietasz mnie???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |