wtorek, 06 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ej, kto się pode mnie podszywa?!

Mam dwa dowody na to, że niejaka nienormalnie._.normalna to plagiator.
Po pierwsze: nasze numery identyfikacyjne. Jak to sprawdzić?
Kliknij, kochanie, na mojego nicka, następnie na swojego. w adresie url zobaczysz, że mój numer jest znacznie wcześniejszy (niższy).
To Twój: http://4lomza.pl/forum/profile.php?f=2&id=3248
Mój jest niższy: http://4lomza.pl/forum/profile.php?f=2&id=2471
Porównaj ostatnie liczby. Ponadto zastanów się nad liczbą postów.
Po drugie: spytaj się, kochanie, Ryskago - naszej starej, dobrej wyjadaczki, a powie Ci, kto był tu pierwszy.
Nie udzielałam się od paru miesięcy na forum, ale to nie znaczy, że znikłam zupełnie.
Proszę więc, żebyś zmieniła nicka, zanim ja się o to nie postaram. Uwierz, że wiem, co robić.
Dodam, że narobiłaś mi obciachu. Bynajmniej nie ja tobie. A różnica emaili akurat nie jest tu istotna, nie wiem, czy zwróciłaś na to uwagę. Więc plagiatu z mojej strony doszukuje się dziewczyna, która nawet nie potrafi logicznie myśleć...

NiemoralnieNormalna

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ej, kto się pode mnie podszywa?!

NN, ta właściwa,
A co ja do diaska! tutaj WYJADAM?? Możesz mi powiedzieć? :D

Rysiu, wyjadasz forum nasze :))) nieprawdaż? :D

NiemoralnieNormalna

Czy w związku z tym ktoś chodzi głodny? :D

Nie... tym razem nie :)

NiemoralnieNormalna

Łooo Matko Jedyna!!!
To chodził kto kiedy???
To ja tak...tego...no...niechcącym się przyczyniła do czyjegoś burczenia w bebehu...

Ryska !
Turkuciu Podjadku !
:))

A nie zauważyły Robaczki, ze ostatnio jakby mniej podjadam..? :P
Czasu mi, za przeproszeniem, nie staje...:D

A i z humorem tyż różnie bywa...

HAHAHAHAAH :D
Bez komentarza :)
Robisz tylko z siebie .... nom :)
Niewnikam już.
Powodzenia .

Normi,
Nie przejmuj się! Ty, Jacko, też...:) Starzy "wyjadacze" tego forum (a jest ich trochu :)) i tak wiedzą who is who...

PS. Ciepierona! Jak tak wszyscy bedziem ino wyjadać, to z tego forum kosteczki jeno się ostaną...:)

Ale o co chodzi?

Ty jesteś normalna niemoralnie, a Ania nienormalnie - wg mnie to oznaczaq co innego... :) ...a tu zaraz jakieś oskarżenia o podszywanie?

Ponadto.... nienormalnie normalna przedstawiła się ....jakieś smutne zdjęcie do profilu wrzuciła.... a że mniej postów napisała... trudno.... ptysiu napisał więcej, a się nie rzuca. :)

---
PGG

Autor: NiemoralnieNormalna (---.elomza.pl) vs Autor: nienormalnie._.normalna (---.elomza.pl)

Mi bardziej się wydaje że to sama osoba :) tylko się nudzi :) Pozdro :)

Dj.Pyku.Lomz@.poland

Dj.Pyku : Masz racje, strasznie mi się nudzi . Hihihih ;P
Pobawcie się w Wydział śledczy albo kto jak woli ...
Tester : nie rzucam się ... na nią . (?)

Ajj Dobra ja stąd mykam . ( nie miłe powitanie , a myślałam że zostaniemy przyjaciółmi buuu ;( :D ) .

NieMoralnieNormalna : nie znam się na tych komputerach , forum itd ... 1 raz tu jestem , nicka mam od 2 lat ....zatem nie zmienie go , ale nic nie stoi na przeszkodzie Byś robila tutaj furore ;P. No ale przyznaj Powrót fajny Ci zgotowałam , od razu głośno o Tobie się zrobiło. :D

Pozdrawiam . Ciao .

Tester: Nic z to drugą wspólnego nie mam. Pragnę jedynie przytoczyć tekst Ani o kompromitowaniu jej przeze mnie:

":) Niewiem czy jesteś k czy m , ale nie udalo Ci sie mnie skompromitować. Kiepski tekst o jakiś zupkach czy co? I to ma być prowokacja? ha ha ha :)

Radze Ci nie używać Mojego podpisu ...
Pozatym to co zrobiłaś/eś jest żenujące .
Jak masz coś do mnie powiedz mi to w oczy a nie bawisz się moją osobą.
Myśle ze mnie znasz skoro takie głupoty piszesz , zatem wiesz gdzie mnie znależć :)

Tyle :)

Ps. NIE JADAM ZUPEK CHIŃSKICH :]"

Ja jej nie atakowałam i wcale atakować nie chcę, nie sądziłam bowiem, żeby się pode mnie podszywała, ale jeśli owa uważa że to ja ją plagiatuję, wypraszam sobie :)
Dowody mam. Kochanie moje nie umie ich zrozumieć, więc nie będę jej przekonywała. Niech kochanie moje pomyśli najpierw.

I jeszcze coś: nie chcę być z nią identyfokowana z paru powodów, na przykład: nie zamieszczam owych czarnołzawiacych avatarów ani innych tandetek.

Pozdrawiam i lecę ze schwesterem do Czterech Pór :) więc żegnam tymczasem wszystkich :)

NiemoralnieNormalna

Dziękuję za zgotowanie powrotu :) i przepraszam, podaję rękę na zgodę. Przepraszam również za ostatni post, nie zdążyłam przeczytać Twojego, w innym przypadku by tu go nie było :)
A ręka mam nadzieję zostanie przyjęta :)

NiemoralnieNormalna

Ofc ,że przyjmuje te ręke ( nie wyrwe jej , choć miałam na to ochote ;p ).
I kochanie przyjmij moje ( Twoje, a co tam niech troszke pogłówkują) przeprosiny na znak pojednania . :)
Przepraszam za te cale zajście. Znikam. :)

Ps. Ale ten tekst o zupkach był naprawde głupi ;P

eeeeee duperele ;q

dokladnie....duperele...

pomieszało mi się z lekka, kto jest kto, ale zrzucę to na karb moich blond włosów :P

Pozdrawiam, drapiąc się tygrysim pazurem za uchem (bo gdzieżby indziej) :)

A jutro spływam stąd (kajakiem) i to właśnie polecam Ryskago - kobiecie żądnej poznania naszego regionu

:))

NiemoralnieNormalna

Niemoralnie normalna siedziesz lub siedzialam czasami na czacie??? jesli tak to masz pozdrowienia od Misiuni ,pamietasz mnie???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
Układanie kostki brukowej PHU-Skorpi w Starych Kupiskach. Zapraszamy na naszą stronę Facebook: Skorpi Roboty Brukarskie.
tel. 501545245
auto-moto
Okazja! Sprzedam łódź motorowo - wiosłową 4,75x180, silnik Honda 30 , wózek - zarejestrowany, Cena 18 000 zł do negocjacji.
tel. 604422841
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org