Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zmiejszenie ilości metrów - kto był za a kto przeciw |
Za projektem ustawy było 10 radnych: Maciej Borysewicz, Maciej Głaz, Alicja Gołaszewska, Ireneusz Cieślik, Andrzej Grzymała, Zbigniew Lipski, Konrad Haponik, Andrzej Modzelewski, Andrzej Wojtkowski i Zbigniew Prosiński. Przeciwko pomysłowi, aby zmniejszyć odległość restauracji czy winiarni od obiektów chronionych do 30 m byli: Jan Bajno, Mariusz Chrzanowski, Hanka Gałązka, Witold Chludziński, Alicja Konopka, Bernadeta Krynicka, Bogumiła Olbryś, Janusz Mieczkowski, Janusz Nowakowski, Wanda Mężyńska, Edyta Śledziewska, Henryk Piekarski i Elżbieta Rabczyńska. żródło www.narew.info szpenio - człenio!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zmiejszenie ilości metrów - kto był za a kto przeciw |
państwu z dołu listy przesyłam wielki ch...w dupe !!!!! zapamietamy to a ja osobiscie przypomnę przed następnymi wyborami !! szpenio - człenio!!!!
|
|
Jak zwykle starzy klęcznikowi lamenciarze:) A Szpitak ma coraz więcej długów a J.B ma coraz lepiej :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
....jednym słowem ciemnogród... rudy błazen z druhem
|
|
Jan Bajno, Mariusz Chrzanowski, Hanka Gałązka, Witold Chludziński, Alicja Konopka, Bernadeta Krynicka, Bogumiła Olbryś, Janusz Mieczkowski, Janusz Nowakowski, Wanda Mężyńska, Edyta Śledziewska, Henryk Piekarski i Elżbieta Rabczyńska. Ciekawi mnie co ci ludzie mają we łbie, chyba trociny. To są dupo lizusy facetów w czerni. I pies ich je.bał. Łomża była, jest i będzie zacofana przez między innymi takich durni. AMEN.
|
|
dowiedz sie najpierw jeden z drugiim jaki maja co niektorzy z nich stosunek do kosciola.. To tak na marginesie. Patrzac na kulture na forum to Lomza ewidentnie niedojrzala do takich przedsiewziec. Moze za pare lat.
|
|
......jak zwykle ci sami teraz wiadomo komu należy podziękować w następnych wyborach
|
|
Spod księżowskiej sutanny niewiele widać, a najmniej potrzeby Łomży
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |