poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zmiejszenie ilości metrów - kto był za a kto przeciw

Za projektem ustawy było 10 radnych: Maciej Borysewicz, Maciej Głaz, Alicja Gołaszewska, Ireneusz Cieślik, Andrzej Grzymała, Zbigniew Lipski, Konrad Haponik, Andrzej Modzelewski, Andrzej Wojtkowski i Zbigniew Prosiński.
Przeciwko pomysłowi, aby zmniejszyć odległość restauracji czy winiarni od obiektów chronionych do 30 m byli: Jan Bajno, Mariusz Chrzanowski, Hanka Gałązka, Witold Chludziński, Alicja Konopka, Bernadeta Krynicka, Bogumiła Olbryś, Janusz Mieczkowski, Janusz Nowakowski, Wanda Mężyńska, Edyta Śledziewska, Henryk Piekarski i Elżbieta Rabczyńska.

żródło www.narew.info

szpenio - człenio!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zmiejszenie ilości metrów - kto był za a kto przeciw

państwu z dołu listy przesyłam wielki ch...w dupe !!!!! zapamietamy to a ja osobiscie przypomnę przed następnymi wyborami !!

szpenio - człenio!!!!

Jak zwykle starzy klęcznikowi lamenciarze:)

A Szpitak ma coraz więcej długów a J.B ma coraz lepiej :):)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

....jednym słowem ciemnogród...

rudy błazen z druhem

Jan Bajno, Mariusz Chrzanowski, Hanka Gałązka, Witold Chludziński, Alicja Konopka, Bernadeta Krynicka, Bogumiła Olbryś, Janusz Mieczkowski, Janusz Nowakowski, Wanda Mężyńska, Edyta Śledziewska, Henryk Piekarski i Elżbieta Rabczyńska.
Ciekawi mnie co ci ludzie mają we łbie, chyba trociny. To są dupo lizusy facetów w czerni. I pies ich je.bał. Łomża była, jest i będzie zacofana przez między innymi takich durni. AMEN.

dowiedz sie najpierw jeden z drugiim jaki maja co niektorzy z nich stosunek do kosciola.. To tak na marginesie. Patrzac na kulture na forum to Lomza ewidentnie niedojrzala do takich przedsiewziec. Moze za pare lat.

......jak zwykle ci sami teraz wiadomo komu należy podziękować w następnych wyborach

Spod księżowskiej sutanny niewiele widać, a najmniej potrzeby Łomży

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org