Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ile za kawalerkę??? |
Witam serdecznie;) mam ogromną prośbę czy możecie powiedzieć mi jak wygląda z ceną za wynajem kawalerki w Waszym mieście??? Niestety nie jestem z Łomży i nie bardzo się orientuję a od lipca/sierpnia chcę coś tam wynająć... Chciałabym tak mniej więcej wiedzieć jak to wygląda z mieszkaniem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ile za kawalerkę??? |
troche trzeba dac
|
|
Słowo trochę mi nic nie mówi;)
|
|
w granicach 500 zl z oplatami
|
|
300-400 zł odstępnego plus czynsz plus opłaty. Chyba że wynajmiesz ruderke w nieciekawym miejscu to wtedy bedzie taniej :)
|
|
Myślałam, że tak około 400 zł... Tak przynajmniej mniej więcej po ogłoszeniach mogłam stwierdzić ale właśnie pewnie różnie potem z warunkami:/
|
|
Kawalerki w Łomży nie będzie Ci się opłacać wynająć... Lepiej poszukaj jakiejś koleżanki albo nawet dwóch i wynajmijcie duże mieszkanie. Znajomi na Prusa, w tych nowszych blokach, za 50pare m (3pokoje) płacili 800zł i do tego tylko opłaty. Wychodziło niecałe 300zł.
|
|
Właśnie ja chce sama coś wynająć;) a myślicie, że jeśli na przykład zapłaciłabym z góry za np. pół roku czy rok można byłoby liczyć na zmniejszenie ceny?
|
|
joanna89 - a co ja Ci te mieszkanie mam wynająć że mnie się pytasz.? To chyba zależy od właściciela jak się z nim dogadasz no nie? ...
|
|
A ja słyszałem, że ceny w Łomży są niskie, bo nie ma komu wynajmować. Ktoś mi kiedyś gadał, że jego znajomy wynajął Gruzinom cały 3-poziomowy dom na sikorskiego za 500 zł.
|
|
torro jeśli nie znasz odpowiedzi to po co się wypowiadasz...
|
|
nie sądze żeby ci opuścili jak byś zapłaciła za pół roku, zena zależy od wszystkiego znajdziesz taką kawalerke za 200 +opłaty i za 400 +opłaty, znajomy wynajmował 2 pokojowe mieszkanie płacił 300 zł +opłaty ale tylko spanie było i w kuchni kilka mebelków, też musisz wiedzieć gdzie chcesz wynająć, bo wynajmiesz gdzieś daleko to nogi będą bolały;]
|
|
300-400 odstepnego za kawalerke to chyba lekka przesada z ta cena
|
|
300-400 to nie jest dużo jak się porówna jakie szkody zostawiają lokatorzy którzy te mieszkania wynajmują. To jest za mało. Po każdym takim wynajęciu trzeba robić generalny remont wiem to z doświadczenia.
|
|
ja biorę 800.
|
|
wynajmnij wieksze wez kolezanki i bedzie orgia a mieszkanie samo sie zaplaci haha
|
|
janusz kos jak się wynajmuje hołocie to tak jest a normalnie to o jakim ty generalnym remoncie mówisz chłopie ogarnij się troszeczkę
|
|
Zgadzam się z poprzednikiem... Trzeba po prostu uważać komu się wynajmuje mieszkanie... Jeśli to będzie ktoś porządny (jak ja:P) wtedy nie będzie problemu i przez długi czas można się cieszyć spokojem i dodatkowymi pieniążkami z wynajęcia:)
|
|
Czwartek nikt nie zadba o czyjeś jak o swoje nawet jeżeli jest tak porządny jak joanna:) Także chłopie(kobieto) jak nie wiesz to się nie udzielaj.
|
|
zgadzam się z przedmówcą, nikt nie zadba o "cudze jak o swoje" wynajmowałam ludziom mieszkanie to ledwie je później poznałam , trzeba uważać komu się wynajmuje, ale ciężko wejść w człowieka, po czasie wszystko wychodzi ...wolności jak oka strzeż...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |