niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tenis stołowy

czy ktoś może wie gdzie można pograć w tenisa stołowego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tenis stołowy

W SP 10 jakis czas temu byl stól.Wejscie tak jak na basen.Musisz sie dowiedziec.Oplata byla bodajze 5 zj za godzine.Stol niezbyt profesjonalny,zdezelowany troche.

ile możliwości aż nie wiem gdzie się wybrać

w centrum katolickim mozesz pograc za darmo

Witam serdecznie, chciałbym odświeżyć temat. Mianowicie, gdzie mogę pograć w tenisa stołowego w tygodniu i w weekendy?? W jakich łomżyńskich szkołach jest to dostępne i jakie są ceny i godziny otwarcia poszczególnych obiektów?? dziękóweczka

Widzę, że Łomża aż kipi od atrakcji i rozrywek. Szkoda, że młodzi ludzie nie mają tu perspektyw na rozwój. Wiem, wiem, brak stołu do ping ponga to nie koniec świata... przejadę się do Piątnicy do GOK-u i tam pomacham rakietką, zamiast zwieszać się nad butelką piwa, jak większość młodych znudzonych osób. O zgrozo, smutna ponura Łomżo nie cofaj się w swym rozwoju.....
Tu kur..a nawet galerianki nie znajdą zatrudnienia....

Witam! W tygodniu mozna grac w Liceum na bernatowicza za darmo, ewentualnie siłownia Ewa na legionów. W weekendy mozna grać w Centrum Katolickim i w ekonomiku z tego co mi wiadomo. pozdrawiam

Dziękuję za info... trochę mi to rozjaśniło wizję na temat naszego miasta.

prosz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org