Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tenis stołowy |
czy ktoś może wie gdzie można pograć w tenisa stołowego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tenis stołowy |
W SP 10 jakis czas temu byl stól.Wejscie tak jak na basen.Musisz sie dowiedziec.Oplata byla bodajze 5 zj za godzine.Stol niezbyt profesjonalny,zdezelowany troche.
|
|
ile możliwości aż nie wiem gdzie się wybrać
|
|
w centrum katolickim mozesz pograc za darmo
|
|
Witam serdecznie, chciałbym odświeżyć temat. Mianowicie, gdzie mogę pograć w tenisa stołowego w tygodniu i w weekendy?? W jakich łomżyńskich szkołach jest to dostępne i jakie są ceny i godziny otwarcia poszczególnych obiektów?? dziękóweczka
|
|
Widzę, że Łomża aż kipi od atrakcji i rozrywek. Szkoda, że młodzi ludzie nie mają tu perspektyw na rozwój. Wiem, wiem, brak stołu do ping ponga to nie koniec świata... przejadę się do Piątnicy do GOK-u i tam pomacham rakietką, zamiast zwieszać się nad butelką piwa, jak większość młodych znudzonych osób. O zgrozo, smutna ponura Łomżo nie cofaj się w swym rozwoju..... Tu kur..a nawet galerianki nie znajdą zatrudnienia....
|
|
Witam! W tygodniu mozna grac w Liceum na bernatowicza za darmo, ewentualnie siłownia Ewa na legionów. W weekendy mozna grać w Centrum Katolickim i w ekonomiku z tego co mi wiadomo. pozdrawiam
|
|
Dziękuję za info... trochę mi to rozjaśniło wizję na temat naszego miasta.
|
|
prosz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |