niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
serwis elektonarzędzi Bosch

Witam, może ktoś podpowie gdzie w Łomży lub też okolicach mogę naprawić piłę elektryczną Boscha? W wyszukiwarce znajduję B - stok lub Wawę najbliżej....ale może coś wiecie. dziękuję za pomoc....

elutkafajna

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: serwis elektonarzędzi Bosch

droga elutko zobacz na AL.Legionów nr nie pamiętam ! toż przed sklepe z oswietleniem tylko ze po przeciwej stronie ulicy jadąc w kierunku Konarzyc !powodzenia

tam byłam - nie robią Boscha:(

elutkafajna

moze na nowogrodzkiej w

Ogólnie centralny serwis Boscha jest jeden w Warszawie,
Robert Bosch Sp. z o.o.
Infolinia
(022) 715-44-19
0 801 100 900
Centralny Serwis Elektronarzędzi
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
Tel.: (22) 715 44 60

jeśli narzędzie jest na gwarancji to można wysłać je do nich kurierem i wtedy koszt przesyłki pokrywa Bosch, ja poszedłem do Mastora na Wojska Polskiego i oni zrobili to za mnie za darmo, a po tygodniu odebrałem naprawiony sprzęt. Jeśli gwarancja minęła to powinni naprawić w dowolnym serwisie elektronarzędzi, np Demart na Legionów, ale dziwne że Ci powiedzieli że boscha nie naprawiają, bo tam też byłem z innym sprzętem już bez gwarancji i mogli by naprawić, ale nie zdecydowałem się bo koszt był niewiele niższy niż cena nowego takiego samego urządzenia, jakaś droga część się popsuła.

Mastor

Wojska polskiego 51 :)

Nowogrodzka. Tylko tyle Ci powiem bo niestety numeru zapomniałem :/ jadąc od ronda po prawej za dużym domem w bramę wjechać musisz.

...

dziekuję na Nowogrodzką dzwoniłam mogą sprawdzić co jest ale nie naprawią bo nie mają częsci do Boscha,
ale zadzwonię jeszce do Mastora....
A w dużym Demarcie - tym na Sikorskiego Pan mnie rozbawił....na moje Pyt gdzie mogę naprawić odpowiedział: Trzeba było kupić Makittę , nie musiałaby Pani teraz naprawiać....
No ale mam Boscha...........:)

elutkafajna

HAHAHA,odnośnie Makity,mąż kiedys kupił Makitę własnie w Demarcie,po pół roku zwykłego uzytkowania zepsuła się,po 10 reklamacjach Makita lezy zepsuta,nie polecam!!!

Jeśli chodzi o samo narzędzie to zależy czy jest na gwarancji czy już nie. Jeśli bez gwarancji to proponuję znaleźć część na Allegro i wymienić samemu bądź za niewielkim wynagrodzeniem mogę to wymienić. GG 4015378. Zależy co to jest i czy wymiana jest warta tego narzędzia. Powodzenia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org