Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
serwis elektonarzędzi Bosch |
Witam, może ktoś podpowie gdzie w Łomży lub też okolicach mogę naprawić piłę elektryczną Boscha? W wyszukiwarce znajduję B - stok lub Wawę najbliżej....ale może coś wiecie. dziękuję za pomoc.... elutkafajna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: serwis elektonarzędzi Bosch |
droga elutko zobacz na AL.Legionów nr nie pamiętam ! toż przed sklepe z oswietleniem tylko ze po przeciwej stronie ulicy jadąc w kierunku Konarzyc !powodzenia
|
|
tam byłam - nie robią Boscha:( elutkafajna
|
|
moze na nowogrodzkiej w
|
|
Ogólnie centralny serwis Boscha jest jeden w Warszawie, Robert Bosch Sp. z o.o. Infolinia (022) 715-44-19 0 801 100 900 Centralny Serwis Elektronarzędzi ul. Szyszkowa 35/37 02-285 Warszawa Tel.: (22) 715 44 60 jeśli narzędzie jest na gwarancji to można wysłać je do nich kurierem i wtedy koszt przesyłki pokrywa Bosch, ja poszedłem do Mastora na Wojska Polskiego i oni zrobili to za mnie za darmo, a po tygodniu odebrałem naprawiony sprzęt. Jeśli gwarancja minęła to powinni naprawić w dowolnym serwisie elektronarzędzi, np Demart na Legionów, ale dziwne że Ci powiedzieli że boscha nie naprawiają, bo tam też byłem z innym sprzętem już bez gwarancji i mogli by naprawić, ale nie zdecydowałem się bo koszt był niewiele niższy niż cena nowego takiego samego urządzenia, jakaś droga część się popsuła.
|
|
Mastor Wojska polskiego 51 :)
|
|
Nowogrodzka. Tylko tyle Ci powiem bo niestety numeru zapomniałem :/ jadąc od ronda po prawej za dużym domem w bramę wjechać musisz. ...
|
|
dziekuję na Nowogrodzką dzwoniłam mogą sprawdzić co jest ale nie naprawią bo nie mają częsci do Boscha, ale zadzwonię jeszce do Mastora.... A w dużym Demarcie - tym na Sikorskiego Pan mnie rozbawił....na moje Pyt gdzie mogę naprawić odpowiedział: Trzeba było kupić Makittę , nie musiałaby Pani teraz naprawiać.... No ale mam Boscha...........:) elutkafajna
|
|
HAHAHA,odnośnie Makity,mąż kiedys kupił Makitę własnie w Demarcie,po pół roku zwykłego uzytkowania zepsuła się,po 10 reklamacjach Makita lezy zepsuta,nie polecam!!!
|
|
Jeśli chodzi o samo narzędzie to zależy czy jest na gwarancji czy już nie. Jeśli bez gwarancji to proponuję znaleźć część na Allegro i wymienić samemu bądź za niewielkim wynagrodzeniem mogę to wymienić. GG 4015378. Zależy co to jest i czy wymiana jest warta tego narzędzia. Powodzenia. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |