czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
moj dzisiejszy dzien

Wróciłem z roboty o 17:00, zjadłem obiad, prysznic, garnitur markowy Vistula, czarna koszula, zielony krawat, skórzane buty Ryłko, dezodorant STR8 super-męski, zegarek Quartz, odświeżacz do ust i w drogę

Autobus podjechał od razu. Wysiadam przed znanym i modnym klubem. Wielka kolejka. Idę przed siebie, ochrona zaczyna się czepiać ale gaszę ich tekstem "luzujcie szorty chłopcy, generał do szefa idzie pogadać". Skonsternowani nie zatrzymują mnie. Podchodzę do baru i zamawiam piwo Żywiec bezalkoholowe - w końcu alkohol szkodzi zdrowiu.
Na parkiecie i przy barze mnóstwo seksownych loszek wygina swoje ciała w obuwiu sandalskim.

Zaczynam tańczyć hałsa ale widzę, że przy barze jakichś 5 koksów o coś się sprzecza. Zszedłem z parkietu, podbijam do nich i mówię "zamknijcie te swoje durne ryje pieeerdolone spaślaki z matek rumuńskich kuurew, bo wam tak zajeebię że chuuja na suficie zobaczycie". Zamilkli od razu i wycofali się przepraszając mnie i otaczające mnie osoby

Od razu kilkanaście lasek o wyglądzie modelek podeszło do mnie i zachęcały mnie werbalnie oraz niewerbalnie do macania ich żeńskich ciał, w tym miejsc intymnych. Wypiłem do końca Żywca, laskom też kazałem spieeerdalać i wróciłem do domu.
Nowe levele do Wolfensteina w końcu same się nie przejdą.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: moj dzisiejszy dzien

TE FRAJER WEŹ BAJEK NIE OPOWIADAJ BO ŻAL DUPĘ ŚCISKA .....

wIDAC ŻE LUDZIOM SIĘ NUDZI I NIE WIEDZĄ CO MAJA ROBIC ....

młody wykrztałcony 1000 razy wypowiedziane kłamstwo staje się prawdo:)

Ty chory jesteś.

...

Żeby marzenia uskrzydlały, fruwał byś od urodzenia :) Ale mogą się spełnić, tylko zrób to trochę inaczej: Przychodzę po pracy do domu, wkładam strój kurczaka z ulicy Sezamkowej i jadę do lokalu. Ochrona rozstępuje się ponieważ informuję ich, że jestem z promocji. Podchodzę do baru, zamawiam piwo bezalkoholowe, bo jak wiadomo ptactwu alkoholu nie sprzedadzą, idę na parkiet i tańczę i nie mogę się nadziwić, że raptem tyle dziewczyn ze mną chce zatańczyć. Schodzę z parkietu, bo poruszam się trochę nieskładnie w tym ciężkim stroju, podchodzę do baru, dopijam piwo, pytam się czy przypadkiem nie uraziłem kolegów o większej masie ciała tam siedzących, ale twierdzą, że nie, bo w sumie to wrażliwi ludzie i chyba mają sentyment do ptaków. Wychodzę więc i lecę do domu, to był w sumie udany wieczór i warto o tym opowiedzieć :)

Figa inteligentnie z poczuciem humoru ujęte pozazdrościć.

O do takiego lokalu by mnie nie wpuścili a panny by na pewno za mną się nie oglądały. Marzenie garnitur markowy Vistula, czarna koszula, zielony krawat, skórzane buty Ryłko, dezodorant STR8 super-męski, zegarek Quartz, odświeżacz do ust i w drogę.

Cholera nawet na to mnie nie stać.

Ale przez rok nie będę jadł i zaoszczędzę może na Jlindeberg-a Barrett Super Drill Dk Navy i na wodę kolońską brutal .

Młody nieuku,powtarzasz się jak zdarta płyta!
Ten sam tekst wstawiałeś w zeszłym roku. Żałosny jesteś !!!

"Człowiek był, jest i będzie tylko człowiekiem, dlatego jest pełen słabości.."

hahaha bylo to juz ale kicha:P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org