niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
płot

mom do was pytanie, oturz chcem załatac dziory w płocie i trza mnie kilka sztahetuf , nowiec morze wiadomo wam w jakiech okolicznech wioskach dajom w miare fajne sztahety za darmo :)) jam miastowy tom nie wiem wiec pytam was ludzi z wiosek :))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: płot

Sztacheta by sie przydala aby cie jebn*c w ten pusty łep. Takie glopoty piszesz ze az cie szkoda czlowieku.Sa wakacje a ty caly dzien siedzisz na kompie i piszesz glupoty na tym forum.Zastanow sie na soba.

godles, jestes jeszcze glupszy niz on. wypominasz mu o siedzeniu przed kompem na wakacjach? hipokryta

jedyny prawdziwy jasio :}

muj kompf niepżypomina obódofo kżesła, siedze na bójanym foteló i sie zastanafiam czemu fłasnie osoba tfojego pokroju wypofiada sie w moim temacie kompletnie niena temat :(( zastanuf sie czowieku zanim cos napiszesz -.-

Tempiem głópote na foróm

jasiu wbiegnij na remize podczas zabawy i krzyknij na glebe hamy! xD gwarantuje ze dostaniesz kilka dorodnych sztachet poza tym tylko dzieciaki maja wakacje :(

Who's Your daddy?!!!

najlepiej bedzie jak , nikt nie bedzie mu odpowiadał na jego poje*ane posty i tematy ,wtedy bedzie spokój

nie odpisujcie, ten troll już sie wypala

Łomża, Łomża, Łomża . . .

Jasiu jest trzepnięty to nie podlega wątpliwości

Jasiu to pewnie jakiś 11-letni głupi dzieciak co nie ma co robić bo żaden kolega go nie lubi i siedzi na forum pisze głupoty 24 na dobe! ;p;p

trole sie nie pala masterku !! jak gralem w tibie ii .. wsiolem pohodnie iii .. poszłem na trole iiii .. sie nie paliły sie ... w pżeciwieństwie do cie .. wydajesz sie produktem łatwopalny

mmiles 85 : dzienki ale ta metoda odpada, nie do konca takich shtahet ja nid, wakacjóf ni mom bom cienrzko pracóje :(

JP: czemu wiec mnie odpisales o_0 ?

dawidku: ja to nie ty, wiec sry

Piscie na temat, podajcie konkretne wiozki

Tempiem głópote na foróm

atak klonuf :DDD
zaglada nas czeka :)))
znofu muszem zmienic sfuj podpis :(((

sztehetom to se sofie f kłowe ódeż

654535353

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org