Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
płot |
mom do was pytanie, oturz chcem załatac dziory w płocie i trza mnie kilka sztahetuf , nowiec morze wiadomo wam w jakiech okolicznech wioskach dajom w miare fajne sztahety za darmo :)) jam miastowy tom nie wiem wiec pytam was ludzi z wiosek :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: płot |
Sztacheta by sie przydala aby cie jebn*c w ten pusty łep. Takie glopoty piszesz ze az cie szkoda czlowieku.Sa wakacje a ty caly dzien siedzisz na kompie i piszesz glupoty na tym forum.Zastanow sie na soba.
|
|
godles, jestes jeszcze glupszy niz on. wypominasz mu o siedzeniu przed kompem na wakacjach? hipokryta jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
muj kompf niepżypomina obódofo kżesła, siedze na bójanym foteló i sie zastanafiam czemu fłasnie osoba tfojego pokroju wypofiada sie w moim temacie kompletnie niena temat :(( zastanuf sie czowieku zanim cos napiszesz -.- Tempiem głópote na foróm
|
|
jasiu wbiegnij na remize podczas zabawy i krzyknij na glebe hamy! xD gwarantuje ze dostaniesz kilka dorodnych sztachet poza tym tylko dzieciaki maja wakacje :( Who's Your daddy?!!!
|
|
najlepiej bedzie jak , nikt nie bedzie mu odpowiadał na jego poje*ane posty i tematy ,wtedy bedzie spokój
|
|
nie odpisujcie, ten troll już sie wypala -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Jasiu jest trzepnięty to nie podlega wątpliwości
|
|
Jasiu to pewnie jakiś 11-letni głupi dzieciak co nie ma co robić bo żaden kolega go nie lubi i siedzi na forum pisze głupoty 24 na dobe! ;p;p
|
|
trole sie nie pala masterku !! jak gralem w tibie ii .. wsiolem pohodnie iii .. poszłem na trole iiii .. sie nie paliły sie ... w pżeciwieństwie do cie .. wydajesz sie produktem łatwopalny mmiles 85 : dzienki ale ta metoda odpada, nie do konca takich shtahet ja nid, wakacjóf ni mom bom cienrzko pracóje :( JP: czemu wiec mnie odpisales o_0 ? dawidku: ja to nie ty, wiec sry Piscie na temat, podajcie konkretne wiozki Tempiem głópote na foróm
|
|
atak klonuf :DDD zaglada nas czeka :))) znofu muszem zmienic sfuj podpis :(((
|
|
sztehetom to se sofie f kłowe ódeż
|