Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doradztwo na temat firmy w UK. |
Witam, Czy ktoś wie, bądź zna kogoś w Łomży kto jest obeznany na temat zakładania działalności w UK ? Wiem, że na necie takich osób jest sporo jednak wolę porozmawiać na żywo. Interesują mnie wszystkie aspekty prawne związane z założeniem tam działalności, wymogi i formalności jakich należy dopełnić, a także potrzebuję doradzenia w wyborze najodpowiedniejszej dla mnie formy działalności. Oczywiście usługa odpłatna. Byłbym wdzięczny za kontakt do takiej osoby. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doradztwo na temat firmy w UK. |
interesujesz sie tyM? a moze masz po prostu pecha, tak tez bywa
|
|
ja mogę coś na ten temat więcej powiedzieć jeżeli jesteś zainteresowany to pisz na maila wiktorcinka@wp.pl Lesia
|
|
Ja bym się zastanowił co do pomocy koleżanki Lesia89, bo z tego co pamietam nieudolnie reklamowała sklep z mydłami. Jeśli ma tak Ci doradzać co do biznesu to daruj sobie poważnie.
|
|
Człowiek ma prawo wyboru a co do mojego postu o tym sklepie to pozostawie to bez komentarza... Czy jest jakaś osoba w Łomży, która spedziła w UK wiecej niz 5 lat i pomagała załatwiać takie sprawy ? Chyba nie :) Równie dobrze mogłam powiedzieć temu panu że od tego typu spraw jest internet i że tam wszystko znajdzie ?? Pozdrawiam forumowych przemądrzalców - wiesz to pomoż a nie tylko piszesz głupstwa :) Lesia
|
|
hmmmm Autor: Lesia89 Data: 16-03-11 11:14 ,,Pozdrawiam forumowych przemądrzalców - wiesz to pomoż a nie tylko piszesz głupstwa :)" Re: Sala na 18 Autor: Lesia89 Data: 15-02-11 21:23 remiza w radzilowie podobno soltys daje duzy upust na samogon zespol ,,dzambo,, wliczony w cene Lesia Hmmm tu koleżanka doradza sale na 18 :) I wcale głupot nie pisze
|
|
Autor: twójPsychiatra (---.lomza.mm.pl) Data: 16-03-11 11:56 hmmmm Autor: Lesia89 Data: 16-03-11 11:14 ,,Pozdrawiam forumowych przemądrzalców - wiesz to pomoż a nie tylko piszesz głupstwa :)" Re: Sala na 18 Autor: Lesia89 Data: 15-02-11 21:23 remiza w radzilowie podobno soltys daje duzy upust na samogon zespol ,,dzambo,, wliczony w cene Lesia Hmmm tu koleżanka doradza sale na 18 :) I wcale głupot nie pisze ups :D:D P.S a coz takiego w tej UK mialaby ta firma dzialac, bo to zaiste ciekawe... czesciej to ludzie mieszkajacy juz w UK probuja cos zadzialac w tym temacie... podejrzewam ze musiales troche w UK pomieszkac skoro sie porywasz... bo jesli tak tylko z opowiesci wnioskujesz ze to bedzie interes zycia to wysoko mierzysz...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |