niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Doradztwo na temat firmy w UK.

Witam,

Czy ktoś wie, bądź zna kogoś w Łomży kto jest obeznany na temat zakładania działalności w UK ?
Wiem, że na necie takich osób jest sporo jednak wolę porozmawiać na żywo.

Interesują mnie wszystkie aspekty prawne związane z założeniem tam działalności, wymogi i formalności jakich należy dopełnić, a także potrzebuję doradzenia w wyborze najodpowiedniejszej dla mnie formy działalności.
Oczywiście usługa odpłatna.

Byłbym wdzięczny za kontakt do takiej osoby.

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Doradztwo na temat firmy w UK.

interesujesz sie tyM? a moze masz po prostu pecha, tak tez bywa

ja mogę coś na ten temat więcej powiedzieć jeżeli jesteś zainteresowany to pisz na maila wiktorcinka@wp.pl

Lesia

Ja bym się zastanowił co do pomocy koleżanki Lesia89, bo z tego co pamietam nieudolnie reklamowała sklep z mydłami. Jeśli ma tak Ci doradzać co do biznesu to daruj sobie poważnie.

Człowiek ma prawo wyboru a co do mojego postu o tym sklepie to pozostawie to bez komentarza... Czy jest jakaś osoba w Łomży, która spedziła w UK wiecej niz 5 lat i pomagała załatwiać takie sprawy ? Chyba nie :) Równie dobrze mogłam powiedzieć temu panu że od tego typu spraw jest internet i że tam wszystko znajdzie ??

Pozdrawiam forumowych przemądrzalców - wiesz to pomoż a nie tylko piszesz głupstwa :)

Lesia

hmmmm
Autor: Lesia89
Data: 16-03-11 11:14
,,Pozdrawiam forumowych przemądrzalców - wiesz to pomoż a nie tylko piszesz głupstwa :)"

Re: Sala na 18
Data: 15-02-11 21:23

remiza w radzilowie podobno soltys daje duzy upust na samogon zespol ,,dzambo,, wliczony w cene

Lesia

Hmmm tu koleżanka doradza sale na 18 :) I wcale głupot nie pisze

Autor: twójPsychiatra (---.lomza.mm.pl)
Data: 16-03-11 11:56

hmmmm
Data: 16-03-11 11:14
,,Pozdrawiam forumowych przemądrzalców - wiesz to pomoż a nie tylko piszesz głupstwa :)"

Re: Sala na 18
Data: 15-02-11 21:23

remiza w radzilowie podobno soltys daje duzy upust na samogon zespol ,,dzambo,, wliczony w cene

Lesia

Hmmm tu koleżanka doradza sale na 18 :) I wcale głupot nie pisze

ups :D:D

P.S a coz takiego w tej UK mialaby ta firma dzialac, bo to zaiste ciekawe...
czesciej to ludzie mieszkajacy juz w UK probuja cos zadzialac w tym temacie... podejrzewam ze musiales troche w UK pomieszkac skoro sie porywasz... bo jesli tak tylko z opowiesci wnioskujesz ze to bedzie interes zycia to wysoko mierzysz...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org