Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tort na wesele |
Poszukuję sprawdzonych cukierników, gdyż chciałbym rozeznać się na rynku tortów weselnych. Czy któraś cukiernia oferuje próbki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tort na wesele |
Polecam Cukiernię Weronika (obok Biedronki na Wojska Polskiego)
|
|
ja na swoje wesele zamawiam w rafaello,wypróbowane mam wiele smaków i decyduje sie właśnie dlatego na tą cukiernie bo nie są te torty takie mdłe...
|
|
Polecam Tobie cukiernię " Finezja " w Zambrowie. Produkują świetne torty. Szczególnie angielski. Możesz odwiedzić ich stronę www.finezja.net km
|
|
tak finezja ok
|
|
Słodki świat na Sikorskiego:) "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
Cukiernia ANNA w Zambrowie :)
|
|
filo797 a mozesz mniej więcej okreslicna jakiej wysokosci na sikorskiego ta cukiernia slodki swiat ?
|
|
W domkach jednorodzinnych za dworcem. Również polecam, mają duży wybór i naprawdę dobre torty.
|
|
jechałam dzisiaj Sikorskiego od Legionów do Wojska Polskiego i cukierni nie widziałam :( gdzie jej szukać?
|
|
też jestem ciekawa opinii o tortach i cukierniach, znajomi odradzają okruszka i rafaello bo ponoć niezbyt świeże się trafiają. słyszałam o tym słodkim świecie coś w pracy ale nie zlokalizowałam jeszcze sklepu
|
|
Laola bo ta cukiernia jest miedzy ulica Wojska Polskiego a straza i po stronie strazy.
|
|
może ktoś wie ile kosztuje kg tortu?
|
|
ta finezja to jakas porazka, oni chyba ze zdjec uczyli się robic torty angielskie i czegos nie dopatrzyli... prawdziwe torty angielskie robi cukiernia w ostrolece, arcydziela i doworza do lomzy za darmo... http://www.tortweselny.pl/galeria.html
|
|
Vestar dzieki za info, no ktos wyżej pisał, że okolice dworca, a to jednak duzo dalej. Dzięki za info. roksana za kg tortu zapłacisz różnie, ja w zeszłym roku jak zamawialam to ceny wahaly się miedzy 25 zł 35 zł w różnych cukierniach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |