niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy ktoś poznaje !!!!!!

http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,9183941,Oszustka_udajac_pracownice_MOPS_u_okradla_starsza.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy ktoś poznaje !!!!!!

http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,9183941,Oszustka_udajac_pracownice_MOPS_u_okradla_starsza.html

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

o prosze annex i pierre to ta sama osoba :):) tak to jest ,4lomza jest tak zbudowane ze predzej czy pozniej to wychodzi na jaw , dlaczego? bo jak piszesz post na jednym niku a chcesz napisac w 2 poscie to logowanie automatycznie sie nie kiedy zmienia na drugie konto :)

tu większość to te same osoby pod kilkoma nickami taki adamosxx czy jak mu tam jest mistrzem sam sobie pisze i sam sobie odpowiada , banda matołów i tyle !!!

szpenio - człenio!!!!

Pomyłka. Niestety annex i Pierre_Dolain to zupełnie inne osoby, ale znające się osobiście.

Profesor

Jeśli tylko takie problemy masz w życiu, to jesteś szczęśliwym człowiekiem. Po prostu uznałem temat za ważny, bo dotyczy naszego miasta i chciałem pomóc, umieszczając link aktywny. Zapewne są ludzie, którzy nie umieją otworzyć linka nieaktywnego. To by było na tyle ....
... aaaa i jeszcze jedno - vectranet jest dostawcą internetu dość popularnym w naszym mieście.

Pozdrawiam i życzę zdrowia :-)))

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

prosze cie rob jaja z naiwnych :)

... noł komęt ...

Profesor.... Idź do doktora, bo masz jakąś manię prześladowczą.

Przepraszam za błąd :-))
Powinno być - linku.

ja jej nie poznaję, nie wiem kto to jest..

podobna zupełnie do nikogo

Do siebie to napewno

Takie są właśnie t.zw. portrety pamięciowe, ale dzięki nim udaje się znaleźć lub namierzyć wielu ludzi, zachęcam wszystkich do spojrzenia na to zdjęcie w linku, to zajmie tylko kilka sekund. Znam osobiście tę panią i szlag mnie trafia, że sprawczyni chodzi na wolności i pewnie szuka następnej ofiary.

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org