Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoś poznaje !!!!!! |
http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,9183941,Oszustka_udajac_pracownice_MOPS_u_okradla_starsza.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoś poznaje !!!!!! |
http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,9183941,Oszustka_udajac_pracownice_MOPS_u_okradla_starsza.html Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
o prosze annex i pierre to ta sama osoba :):) tak to jest ,4lomza jest tak zbudowane ze predzej czy pozniej to wychodzi na jaw , dlaczego? bo jak piszesz post na jednym niku a chcesz napisac w 2 poscie to logowanie automatycznie sie nie kiedy zmienia na drugie konto :)
|
|
tu większość to te same osoby pod kilkoma nickami taki adamosxx czy jak mu tam jest mistrzem sam sobie pisze i sam sobie odpowiada , banda matołów i tyle !!! szpenio - człenio!!!!
|
|
Pomyłka. Niestety annex i Pierre_Dolain to zupełnie inne osoby, ale znające się osobiście.
|
|
Profesor Jeśli tylko takie problemy masz w życiu, to jesteś szczęśliwym człowiekiem. Po prostu uznałem temat za ważny, bo dotyczy naszego miasta i chciałem pomóc, umieszczając link aktywny. Zapewne są ludzie, którzy nie umieją otworzyć linka nieaktywnego. To by było na tyle .... ... aaaa i jeszcze jedno - vectranet jest dostawcą internetu dość popularnym w naszym mieście. Pozdrawiam i życzę zdrowia :-))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
prosze cie rob jaja z naiwnych :)
|
|
... noł komęt ... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Profesor.... Idź do doktora, bo masz jakąś manię prześladowczą.
|
|
Przepraszam za błąd :-)) Powinno być - linku. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
ja jej nie poznaję, nie wiem kto to jest..
|
|
podobna zupełnie do nikogo
|
|
Do siebie to napewno
|
|
Takie są właśnie t.zw. portrety pamięciowe, ale dzięki nim udaje się znaleźć lub namierzyć wielu ludzi, zachęcam wszystkich do spojrzenia na to zdjęcie w linku, to zajmie tylko kilka sekund. Znam osobiście tę panią i szlag mnie trafia, że sprawczyni chodzi na wolności i pewnie szuka następnej ofiary. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |