Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomocy |
witam mam problem po sformatowaniu kompa nie mam dzwięku w menadzeze urządzen pokazują sie ! przy ratrerkuoraz ?i!przy spc210nc pokazuje sie kod 10 i kod 28 nie znajduje wcale urządzen karte mam zintegrowano ratujcie prosze MŁODA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomocy |
system mam win xp a MŁODA
|
|
w windowsie blad zainstaluj windowsa drugiego tylko dobrego mariusz
|
|
juz tak robiłam wkólko to samo juz 3 razy instalowałam win nigdy tak nie było MŁODA
|
|
Poszukaj u producenta sterowników a najlepiej aplikacji która sama zainstaluje odpowiednie. Ostatnio miałem podobny problem ze starym tunerem DVB-S, dopiero instalacja programu pomogła wykryć kartę.
|
|
pyska pisz polsku bo wcale cie nie rozumiem nie mam dzwięku w menadzeze urządzen pokazują sie ! przy ratrerkuoraz ?i!przy spc210nc pokazuje sie kod o co sie ci rozchodzi dziewczyno ?
|
|
prubowałam rózne sterowniki i nic to samo MŁODA
|
|
jak bym nie miała głosników a są podłonczone teraz pokacuje sie kod 28 MŁODA
|
|
to kup kartę dziwekowa USB, podlacz ja i zastapi Ci karte dzwiekowa, na allegro ok 10 zł z przesyłka
|
|
Najprościej będzie jeśli poszukasz sterowników od płyty głównej i tam powinny one być, skoro karta jest zintegrowana. W innym przypadku na płycie głównej w okolicy karty dźwiękowej masz nazwę karty, więc szukasz w internecie producenta i ściągasz najnowsze sterowniki karty, po czym je instalujesz. Ewentualnie możesz wejść w menadżer urządzeń (Menu start > Panel sterowania > Narzędzia administracyjne > Zarządzanie komputerem > Menadżer urządzeń) przy karcie dźwiękowej będziesz miała żółty znaczek, co znaczy że nie wykrywa urządzenia. Wchodzisz tam i jeśli komputer jest podłączony do Internetu wciskasz "Aktualizuj sterownik". Jak to nie wypali, podaj pełną nazwę i typ karty, a ściągnę i wyślę sterownik do tego urządzenia. To powodzenia Ewelinko. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Sciągnij program super sterownik. Wyszuka i zainstalue wszystkie sterowniki
|
|
http://download.chip.eu/pl/Realtek-AC_97_1002939.html pobierz - zainstaluj. Powinno pomóc. No pain, no gain.
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |