Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
*&%$#?@!!! Telekomunikacja |
Witam Jeśli taki temat był to przepraszam, ale pilnie potrzebuję rady. Nasza Telekomuna upiera się, aby średnio co trzy, cztery miesiące włączać nam GRATISOWO pocztę głosową. Oczywiście my nic o tym nie wiemy i zawsze jest to PRZEMIŁA niespodzianka... Nie dość, że nikt ich o to nie prosi, poczta głosowa powoduje problemy z prawidłowym działaniem instalacji alarmu, którą mamy w domu. Nasze wkur....ienie sięgneło zenitu tego ranka, kiedy nie zdążyłam odebrać dzwoniącego telefonu, ale za to zdążyłam usłyszeć głos jakiejś pani proszącej o pozostawienie wiadomości....!!!!! Czy ktoś wie o istnieniu sposobu, żeby raz na zawsze wytłumaczyć im, ze sobie k...wa nie życzę takich gratisów? Wątpię, żeby jakieś pismo podziałało... Może znacie przypadki ludzi, którzy sobie z tym poradzili? Myślałam swego czasu o nabazgraniu jakiegoś pisemka i zaznaczeniu, że jeśli znowu mi włączą to gówno, to podam ich do sądu... ale pewnie ja sobie mogę... co najwyżej się denerwować. Grrrrrrrr :/ Pozdrawiam Kasia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: *&%$#?@!!! Telekomunikacja |
Podoba mi się podanie do sądu za gratisa. Zrób to! ...za te nerwy ...
|
|
telekomunikacjaa - chuuuuuuuuuuuuuuu***jeeeeeeeeeeee :D tymon & transistors - telekomunikacja :P
|
|
Poco się denerwować ? Najlepsze rozwiązanie : zmienić operatora unas jest dużo tego .Mnie też kiedyś wkurzała TP to zmieniłem sobie na szeptela i jakoś nie pierdze w stołek im ... ale pamietam jak unich umowe rewałem to chyba z 3 razy dźwonili i się pytali czy napewno chce opuścić ich hehe i hamsko się zapytał do jakiego operatora przechodze ... *#)@ a co go kur*** *&)@ i od tantej pory nic nie mam z złodziejami z TP.
|
|
jezeli chcesz wylaczyc pg to wcisnij na poczatku num #67# powiedza ci zlecenie przyjete potem #61# i jeszcze raz sie rozlacz i znow wycisnij #21# zostanie ona odlaczona na stale
|
|
uwaga na akwizytorów z tp to krętacze usług wam wcisną ponad miarę niby darmowych, jak mówią, że coś jest za darmo przekonacie się przy pierwszym rachunku powodzenia nie dajcie się zrobić na szaro
|
|
Mówice o TPSA jak o Mc Donaldzie i Jeziorku - nikt tam nie chodzi a mimo to chodzi ;) Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |