poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
*&%$#?@!!! Telekomunikacja

Witam

Jeśli taki temat był to przepraszam, ale pilnie potrzebuję rady.

Nasza Telekomuna upiera się, aby średnio co trzy, cztery miesiące włączać nam GRATISOWO pocztę głosową. Oczywiście my nic o tym nie wiemy i zawsze jest to PRZEMIŁA niespodzianka... Nie dość, że nikt ich o to nie prosi, poczta głosowa powoduje problemy z prawidłowym działaniem instalacji alarmu, którą mamy w domu. Nasze wkur....ienie sięgneło zenitu tego ranka, kiedy nie zdążyłam odebrać dzwoniącego telefonu, ale za to zdążyłam usłyszeć głos jakiejś pani proszącej o pozostawienie wiadomości....!!!!!

Czy ktoś wie o istnieniu sposobu, żeby raz na zawsze wytłumaczyć im, ze sobie k...wa nie życzę takich gratisów? Wątpię, żeby jakieś pismo podziałało... Może znacie przypadki ludzi, którzy sobie z tym poradzili? Myślałam swego czasu o nabazgraniu jakiegoś pisemka i zaznaczeniu, że jeśli znowu mi włączą to gówno, to podam ich do sądu... ale pewnie ja sobie mogę... co najwyżej się denerwować. Grrrrrrrr :/

Pozdrawiam
Kasia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: *&%$#?@!!! Telekomunikacja

Podoba mi się podanie do sądu za gratisa.
Zrób to!

...za te nerwy ...

telekomunikacjaa - chuuuuuuuuuuuuuuu***jeeeeeeeeeeee :D

tymon & transistors - telekomunikacja :P

Poco się denerwować ? Najlepsze rozwiązanie : zmienić operatora unas jest dużo tego .Mnie też kiedyś wkurzała TP to zmieniłem sobie na szeptela i jakoś nie pierdze w stołek im ... ale pamietam jak unich umowe rewałem to chyba z 3 razy dźwonili i się pytali czy napewno chce opuścić ich hehe i hamsko się zapytał do jakiego operatora przechodze ... *#)@ a co go kur*** *&)@ i od tantej pory nic nie mam z złodziejami z TP.

jezeli chcesz wylaczyc pg to wcisnij na poczatku num #67# powiedza ci zlecenie przyjete potem #61# i jeszcze raz sie rozlacz i znow wycisnij #21# zostanie ona odlaczona na stale

uwaga na akwizytorów z tp to krętacze usług wam wcisną ponad miarę
niby darmowych, jak mówią, że coś jest za darmo przekonacie się przy
pierwszym rachunku powodzenia

nie dajcie się zrobić na szaro

Mówice o TPSA jak o Mc Donaldzie i Jeziorku - nikt tam nie chodzi a mimo to chodzi ;)

Latam, Skaczę i jeżdżę

taaa

http://www.lomza.info/Article447.html

Bez komentarza ............

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org