poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poszukiwany Owczarek Niemiecki

Witam forumowiczów i liczę na waszą pomoc. Ok tydzień temu , na stacji "Pryma" natknąłem się na wycieńczonego Owczarka Niemieckiego który leżał sobie skulony w kącie , gdy wstał chwiały mu się nogi , był w opłakanym stanie. Postanowiłem go przygarnąć i zaopiekować się nim. Zauważyłem także , że był bity. Dziś gdy rano wstałem by dać mu ciepło miskę , okazało się , że nie ma go , bramka była otwarta i nieprawidłowo zamknięta , a w śniegu odznaczyły się buty człowieka jak i "Azyla"

Mam wielką prośbę , jeśli ktoś zna tego psa , niech skontaktuję się ze mną. Jego zdjęcie w linku. Azyl to młody pies , ma nie więcej jak 4 lata. Mieszkam na Poznańskiej , podejrzewam więc że jego wcześniejszy "właściciel" mieszka w okolicy.

http://imageshack.us/photo/my-images/818/mg9736.jpg/

mój tel 531-727-826

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poszukiwany Owczarek Niemiecki

http://imageshack.us/photo/my-images/818/mg9736.jpg

sprawdz czy go do schroniska nie złapali, tam takich bywa dużo,

Fajny piesek mam nadzieje ze sie znajdzie... Dzieki 4lomza odnalazlem swojego;) tez owczarka... Pozdrawiam

sliczny.. oby sie znalazł

;)

Witam , odświeżam temat , ktoś może widział psa?

z tydzień temu to ja widziałem owczarka w biedronce na wojska polskiego miał skaleczono łapę i się schował w sklepie w środku i straż miejska dzwoniła do schroniska i go zabrali wiec tam się zapytaj :) albo komuś z twoich sąsiadów się spodobał się pies i wywiózł gdzieś na wieś do siebie na działkę albo ktoś sobie go przywłaszczył

Kilka dni temu widzialem go przy katedrze przy dwornej. Znalazl sie ?

Nie :/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org