Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukiwany Owczarek Niemiecki |
Witam forumowiczów i liczę na waszą pomoc. Ok tydzień temu , na stacji "Pryma" natknąłem się na wycieńczonego Owczarka Niemieckiego który leżał sobie skulony w kącie , gdy wstał chwiały mu się nogi , był w opłakanym stanie. Postanowiłem go przygarnąć i zaopiekować się nim. Zauważyłem także , że był bity. Dziś gdy rano wstałem by dać mu ciepło miskę , okazało się , że nie ma go , bramka była otwarta i nieprawidłowo zamknięta , a w śniegu odznaczyły się buty człowieka jak i "Azyla" Mam wielką prośbę , jeśli ktoś zna tego psa , niech skontaktuję się ze mną. Jego zdjęcie w linku. Azyl to młody pies , ma nie więcej jak 4 lata. Mieszkam na Poznańskiej , podejrzewam więc że jego wcześniejszy "właściciel" mieszka w okolicy. http://imageshack.us/photo/my-images/818/mg9736.jpg/ mój tel 531-727-826
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukiwany Owczarek Niemiecki |
|
sprawdz czy go do schroniska nie złapali, tam takich bywa dużo,
|
|
Fajny piesek mam nadzieje ze sie znajdzie... Dzieki 4lomza odnalazlem swojego;) tez owczarka... Pozdrawiam
|
|
sliczny.. oby sie znalazł ;)
|
|
Witam , odświeżam temat , ktoś może widział psa?
|
|
z tydzień temu to ja widziałem owczarka w biedronce na wojska polskiego miał skaleczono łapę i się schował w sklepie w środku i straż miejska dzwoniła do schroniska i go zabrali wiec tam się zapytaj :) albo komuś z twoich sąsiadów się spodobał się pies i wywiózł gdzieś na wieś do siebie na działkę albo ktoś sobie go przywłaszczył
|
|
Kilka dni temu widzialem go przy katedrze przy dwornej. Znalazl sie ?
|
|
Nie :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |