poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wędliny z Podgórza

Moze wie ktoś z was w ktorych sklepach w Łomży kupię wędliny z Podgórza ?? niemoge tego nigdzie znalesc... Pozdro

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wędliny z Podgórza

Jest pełno, największy wybór to na hali targowej.

W hali targowej na Starym Rynku jest sklep firmowy Podgórza. Sprawna obsługa, cały asortyment - sam tam kupuję.
Pozdrawiam.

Na dworcu

w ktorym na dworcu ??? a w ktorym sklepie otwartym po godz. 18 ?? dopiero o tej jestem dostepny wiec szukam takiego sklepu .... :P

NA pilsudskiego koło alkoholi swiata,jest tam sklep Miesny i jest duzo asortymenyu z Podgórza i swieze :)

ok dzieki..... ciekawe czy te sklepy sa otwarte tylko do 18 ...??? w stokrotce kauflandzie wiem ze napewno niema :(

Na Wojska polskiego przy skrzyżowaniu z Piłsudskiego jest sklep firmowy też duży wybór itp otwarty chyba będzie do 20.00 w tym ciągu handlowym gdzie bydują ten nowy budynek.

Już na pewno tak ci ta kiełbasa posmakowała, czy parówki z podgardli i sutków... ble

niema takiego skrzyżowania w naszym mieście... może wojska polskiego i sikorskiego co ??

nie posmakowala mi żywiecka... pasztowa (wysmienita) i mielonka. Parówki sie popsuły u nich,..... :( to nie to co kiedys ...

Rzeczywiscie Sikorskiego. dobrych wyrobów mają dużo.

Na Kazańskiej w bloku zdaje sie 28 Podgórze ma swoj sklep firmowy.

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org