Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wędliny z Podgórza |
Moze wie ktoś z was w ktorych sklepach w Łomży kupię wędliny z Podgórza ?? niemoge tego nigdzie znalesc... Pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wędliny z Podgórza |
Jest pełno, największy wybór to na hali targowej.
|
|
W hali targowej na Starym Rynku jest sklep firmowy Podgórza. Sprawna obsługa, cały asortyment - sam tam kupuję. Pozdrawiam.
|
|
Na dworcu
|
|
w ktorym na dworcu ??? a w ktorym sklepie otwartym po godz. 18 ?? dopiero o tej jestem dostepny wiec szukam takiego sklepu .... :P
|
|
NA pilsudskiego koło alkoholi swiata,jest tam sklep Miesny i jest duzo asortymenyu z Podgórza i swieze :)
|
|
ok dzieki..... ciekawe czy te sklepy sa otwarte tylko do 18 ...??? w stokrotce kauflandzie wiem ze napewno niema :(
|
|
Na Wojska polskiego przy skrzyżowaniu z Piłsudskiego jest sklep firmowy też duży wybór itp otwarty chyba będzie do 20.00 w tym ciągu handlowym gdzie bydują ten nowy budynek.
|
|
Już na pewno tak ci ta kiełbasa posmakowała, czy parówki z podgardli i sutków... ble
|
|
niema takiego skrzyżowania w naszym mieście... może wojska polskiego i sikorskiego co ??
|
|
nie posmakowala mi żywiecka... pasztowa (wysmienita) i mielonka. Parówki sie popsuły u nich,..... :( to nie to co kiedys ...
|
|
Rzeczywiscie Sikorskiego. dobrych wyrobów mają dużo.
|
|
Na Kazańskiej w bloku zdaje sie 28 Podgórze ma swoj sklep firmowy. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |