Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca przy sesjach zdjeciowych |
Ostatnio na 4lomza pojawiła się oferta pracy : Poszukujemy kosmetyczki, masażystki, wizażystki i makijażystki na staż do obsługi profesjonalnych sesji zdjęciowych. Możliwe wyjazdy za granicę. CV na @. e-mail: rekrutacja@seoplus.eu ogłoszenie dodane 2011-02-10 Czy ktoś coś wie o tej firmie? Nie jest to może jakiś kolejny przekręt z wywożeniem kobiet za granice i zmuszanie ich do prostytucji?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca przy sesjach zdjeciowych |
hahaha
|
|
Absolutnie nie ma podstaw by sądzić o prostytucji, wal w ciemno. ;)
|
|
a myślisz że na co im dziewczyny co potrafią się ładnie umalować, ubrać i zrobić masaż :) ?
|
|
Moniczka wrzuć fotkę to Cię ocenimy czy się nadajesz.
|
|
Daj se spokój dziewczyną z tą firmą... to wypromuj.pl a sam szef wprost kocha kartować i oszukiwać, tonie a ty uwierz nie chcesz utonąć razem z tym statkiem... No chyba że chcesz to Powodzenia :)
|
|
Ha ha za granice to ty z tą firmą nie pojedziesz :) no chyba że na faktycznie na wywóz za długi xD ... PS. to na pewno nie ma związanego nic z prostytucją ani dobrą pracą ^^
|
|
Tak Darku, kiedy pracownik zjawia się kiedy chce, robi co chce pod nieobecność szefa, kręci za plecami, jak szefa nie ma ciągle wychodzi na papieroska to szef nie może być w fair w stosunku do ludzi Twojego pokroju (to nie tylko moja opinia). Znajdź sobie pracę, a może ktoś uszanuje Twoje podejście. A Sylwia Pamiętasz co Ci powiedziałem pod kwiaciarnią? Myślałem, że zrozumiesz, ale cofam moje słowa. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Powiedz to dla mnie;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |