piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dzikie koty

całe stada dzikich kotów opanowały moją dzielnicę zamieszkania i wraz z sąsiadem postanowiliśmy coś z tym zrobić. Pierwsze kroki skierowaliśmy do spółdzielni mieszkaniowej , która odmówiła jakiejkolwiek pomocy , druga instytucja zajmująca się zwierzętami - towarzystwo przyjaciół zwierząt - odmówiło i jeszcze nas pouczono że jeśli zrobimy krzywdę tym kotom to może sprawa skończyć się w sądzie.W urzędzie miejskim to samo , czyli pomóc nie możemy ale nie wolno nic wam robić na własną rękę. O sanepidzie już nie będę wspominał a koty jak były tak są , brudzą , srają a najgorsze to ten specyficzny smród piżma.Sąsiad mieszka na parterze i jest tak zdeterminowany że chce te cholerstwo zniszczyć. Co robić z tym problemem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dzikie koty

Złapać i do schroniska.

Otruc i miec swiety spokoj tak sie robi ze szczurami , myszami i innymi szkodnikami a sprawce trudno wykryc

.

Szymonek.
Gdzie są te dzikie koty?
Jak łażą po piwnicach w bloku to się powinieneś cieszyć z tego powodu.Nie będzie tam przynajmniej szczurów.

br1

taaaaa wez i złap :) znam temat, miałem takiego półdzikiego, niech go hole.a, gryzł, drapał, najgorsze, że krzywdę może zrobić

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

skoro przeszkadza ci smród kocich gówien to najwyższy czas, aby zmienić swój status społeczny:
ogarnij się, kup sobie porządne mieszkanie lub postaw dom- będzie spokój.

ale nie. ty, zamiast wziąć się za obskurny, kamieniczny stan majątkowy, wolisz znęcać się nad zwierzętami.

rzygać mi się chce, gdy spotykam takich ludzi. również na forum.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org