Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaki internet najlepszy? |
za pare tygodni konczy mi sie umowa z inetem i niebardzo mi odpowiadal ten internet. zastanwiam sie nad zmiana dostwacy. co polecacie? moze trzeba zaczac od tego czy w lomzy jest cos godnego polecenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaki internet najlepszy? |
VECTRANET. zadnych limitow, tani i zawsze wszystko dziala. tylko trzeba miec kablowke w vectrze. zalozenie 1,22 chyba teraz
|
|
maciek nie zgodze się z tobo że zawsze wszystko dobrze działa bo mi ostatnio się jebie powoli strony niektóre się właczają po kilka minut ;/ a niektóre wogóle nie działają ;/ Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
ja polecam szybki jakis :D
|
|
IST
|
|
VectraNet - polecam
|
|
VECTRANET
|
|
No to ja polecam przez dwa lata od kiedy ją mam nie miałem internetu max 2 dni (na całe dwa lata). Mówiąc, że nie miałem mam na myśli jego szybkość kiedy to bardzo wolno chodził. Polecam neo+, chociaż jej wielką wadą jest cena.... Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
multimedia tanio maja promocje i rozne pakiety i naprawde dobry bez zadnych ograniczen ja mam 256/s i jestem bardzo zadowolony Damiano
|
|
IST najlepsze w regionie, Masz szybki Internet Masz sieć osiedlową 1 Gb Hub Direct Connect 1 Gb Serwery gier Teraz niedługo zaczną puszczać TV przez neta i to w cenie abonamentu. Nara
|
|
Jeśli mieszkasz w domku jednorodzinnym to możesz rozważyć oferte firmy technik:) bigi2004
|
|
Ja również polecam Vectranet. Płacę 59 zł za 120 gb/s. Jestaem zadowolona. Jeśli chcesz sciągać filmy to przyda sie szybszy, ale myśłe że za wyższą cenę będzie szybsza usługa :) Ale naprawdę polecam. Masz Vectrę?
|
|
tak mam vectre i wlasnie sie zastanawiam na nia. bo daja teraz fajne upusty. ale mam jeszcze troche czasu tak ze poczkema na dlacze propozycje i rady
|
|
"Płacę 59 zł za 120 gb/s." Kurcze dobry ten internet maja w tej firmie, w ciagu sekundy bym ca ły dysk mogl zapelnic, tylko szkoda że szybciej niż 10 MB/s to ja na dysku nie moglbym tego zapisac. Internet idealny do sciagania filmow ! w ciągu sekundy sciagnalbys około 170 filmów :) I to jeszcze za tak niską cene...mmm...ciekawe :)
|
|
Interneo rulez dziala bez zaarzutu
|
|
VectraNet! Bardzo polecam. Pozdrawiam.
|
|
VectraNet jest bardzo wolna w porownaniu do IST
|
|
DjPyku przeinstaluj windowsa to nie przez neta tylko przez zamulony komp :P wiem z doswiadczenia hehe ;]
|
|
Ja mam w introlanie nie mam zastrzeżeń. Słyszałem że teraz sie w Polsce powoli rozkręca internet w sieciach komórkowych w cenie opłaty ryczałtowej. Ciekawe jak to się będzie rozwijało. Czekam z utęsknieniem na nowego operatora. udbvia
|
|
maciek1990 no miesiąc temu robiłem formata więc powinien działać lux ale może niedlatego że mam zapchany komp tylko dlatego że w lipcu kończy mi sie umowa ale przedłużam bo dopiero od Czerwca w tym lokalu mieszkam i tego neta korzystam :) Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |