wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jaki internet najlepszy?

za pare tygodni konczy mi sie umowa z inetem i niebardzo mi odpowiadal ten internet. zastanwiam sie nad zmiana dostwacy. co polecacie? moze trzeba zaczac od tego czy w lomzy jest cos godnego polecenia?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jaki internet najlepszy?

VECTRANET. zadnych limitow, tani i zawsze wszystko dziala. tylko trzeba miec kablowke w vectrze. zalozenie 1,22 chyba teraz

maciek nie zgodze się z tobo że zawsze wszystko dobrze działa bo mi ostatnio się jebie powoli strony niektóre się właczają po kilka minut ;/ a niektóre wogóle nie działają ;/

Dj.Pyku.Lomz@.poland

ja polecam szybki jakis :D

IST

VectraNet - polecam

VECTRANET

No to ja polecam przez dwa lata od kiedy ją mam nie miałem internetu max 2 dni (na całe dwa lata). Mówiąc, że nie miałem mam na myśli jego szybkość kiedy to bardzo wolno chodził. Polecam neo+, chociaż jej wielką wadą jest cena....

Latam, Skaczę i jeżdżę

multimedia tanio maja promocje i rozne pakiety i naprawde dobry bez zadnych ograniczen ja mam 256/s i jestem bardzo zadowolony

Damiano

IST najlepsze w regionie,
Masz szybki Internet
Masz sieć osiedlową 1 Gb
Hub Direct Connect 1 Gb
Serwery gier
Teraz niedługo zaczną puszczać TV przez neta i to w cenie abonamentu.
Nara

Jeśli mieszkasz w domku jednorodzinnym to możesz rozważyć oferte firmy technik:)

bigi2004

Ja również polecam Vectranet. Płacę 59 zł za 120 gb/s. Jestaem zadowolona. Jeśli chcesz sciągać filmy to przyda sie szybszy, ale myśłe że za wyższą cenę będzie szybsza usługa :) Ale naprawdę polecam. Masz Vectrę?

tak mam vectre i wlasnie sie zastanawiam na nia. bo daja teraz fajne upusty. ale mam jeszcze troche czasu tak ze poczkema na dlacze propozycje i rady

"Płacę 59 zł za 120 gb/s." Kurcze dobry ten internet maja w tej firmie, w ciagu sekundy bym ca ły dysk mogl zapelnic, tylko szkoda że szybciej niż 10 MB/s to ja na dysku nie moglbym tego zapisac. Internet idealny do sciagania filmow ! w ciągu sekundy sciagnalbys około 170 filmów :) I to jeszcze za tak niską cene...mmm...ciekawe :)

Interneo rulez dziala bez zaarzutu

VectraNet! Bardzo polecam.

Pozdrawiam.

VectraNet jest bardzo wolna w porownaniu do IST

DjPyku przeinstaluj windowsa to nie przez neta tylko przez zamulony komp :P wiem z doswiadczenia hehe ;]

Ja mam w introlanie nie mam zastrzeżeń. Słyszałem że teraz sie w Polsce powoli rozkręca internet w sieciach komórkowych w cenie opłaty ryczałtowej. Ciekawe jak to się będzie rozwijało. Czekam z utęsknieniem na nowego operatora.

udbvia

maciek1990 no miesiąc temu robiłem formata więc powinien działać lux ale może niedlatego że mam zapchany komp tylko dlatego że w lipcu kończy mi sie umowa ale przedłużam bo dopiero od Czerwca w tym lokalu mieszkam i tego neta korzystam :)

Dj.Pyku.Lomz@.poland

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org