poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
reklamacje w orange

Kupiłem telefon w sklepie internetowym orange czy ktoś wie gdzie go mogę zareklamować gdyż dostałem wadliwy model... na infolinii dowiedziałem się że mogę to zrobić w salonie w łomży jednak oni powiedzieli że są salonem franchesowym więc nie przyjmują tel ze sklepu internetowego natomiast na gwarancji powinienem mieć adres odsyłki telefonu lecz nic takiego nie mam... może ktoś z was miał taki problem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: reklamacje w orange

nie zareklamujesz teg w salonie, musisz go odeslac tam gdzie gi kupiles czyli do skepu internetowego, jesli nie mas zadresu na karcie gwarancyjnej to nie wiem...a jestes pewien ze byl to prawdziwy i legalny sklep orange? Tak samo ja dosyc czesto dzwoni kobita z biura oblugi i wysyla kuriera z umowa to wtedy tez w razie problemow telefon musisz odsylac bo na mejscu nikt ci tego nie uwzgkedni. Dlatego ja zawsze wole zaplacic wiecej ale miec dostep na miejscu

To są właśnie uroki internetowych zakupów :):):):):):)

Ciekawe gdzie bliżej ?

Do salonu czy do sklepiku internetowego ? :):):):):):):):)

Najlepiej wyślij na Berdyczów :):):):):):):):):):):)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Na paczce na pewno był adres, wejdź na stronę orange tam poszukaj

chyba w karcie gwarancyjnej telefonu masz napisane co zrobić i gdzie wysłać w razie awarii wiec w czym problem?

na legionów i w stokrotce są firmowe salony orange

dokladnie - w firmowym salonie NIE MAJA PRAWA ci czegokolwiek odmowic

kolejny fakt jest taki ze zrobiles glupote biorac abonament w orange

gdzie ty masz oczy?

chyba ze skusili cie marna oferta promujaca ruch wewnatrz wlasnej sieci tylko i wylacznie...

wladek napisał(a):

>
>
> dokladnie - w firmowym salonie NIE MAJA PRAWA ci czegokolwiek
> odmowic
>
> kolejny fakt jest taki ze zrobiles glupote biorac abonament w
> orange
>
> gdzie ty masz oczy?
>
> chyba ze skusili cie marna oferta promujaca ruch wewnatrz
> wlasnej sieci tylko i wylacznie...

cKlock napisał(a):

> Lokalizacja Białystok - Łomża
>
>
> czyżby reklama?

wladek - a jaka siec preferujesz

Wyślij bezpośrednio do serwisu, jeśli masz paragon i kartę gwarancyjną z pieczątką. W karcie będziesz miał numer jakiejś infolinii. W przypadku Nokii i SE jest to serwis np: http://www.regenersis.pl/ Przesyłka w obie strony na ich koszt.

juz gorzej nie mogles zrobic kupic w necie i masz problem i jeszcze bedziesz mial problem bo w orange kazdy kto tam ma to narzeka jakies cuda sie dzieja nie czytasz postow nawet tu pisali o tym na forach

wladek - marna oferta promująca ruch we własnej sieci tylko i wyłącznie? - To ja napiszę Ci tak - W Orange jest 14 milionów klientów, czyli częściej jak co trzeci Polak ma abonament w Orange, czyli każdy ma znajomego, do którego może dzwonić za darmo. Może to i marne?

Andre695 - ja mam Orange od tylu lat i żadnych cudów nie stwierdziłam. Ty też masz w Orange że wiesz o cudach, czy wiesz o nich, bo inni napisali na tym forum?

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20127537

ja mialem ere teraz od ponad 2lat play i nic sie z nim nie rowna zasieg najlepszy najwiecej minut za 59 zl 350 min do wszystkich no i wiadomo ze do play za darmo bez zadnych ograniczen i super telefony , mam tez znajomuch w orange to zawsze u nich jakies przerwania i trzaski i nie mow ze to u mnie bo jak dzwonie do kazdej innej sieci to nie ma tego

a ponadto ci co maja moi znajomi to narzekaja i jak skonczy im sie umowa to zmiania operatora

prosze nie gadaj mi glupot bo czemu ostatnio z miesiac temu orange dawal jakies minuty w ramach przeprosin ze nie mozna bylo dzwonic ani pisac ja bym mial w dupie ich minuty jak nie mozna wtedy kiedy trzeba korzystac ,a minut swoich co miesiac mam wiecej za te sama kase

Andre695 Ma całkowitą rację. Zawsze jak dzwonię do kumpli to słyszę jakieś dziwne szumy, wg mnie to wina zasięgu Orange. Jednak te dodatkowe minuty w ramach przeprosin to jak najbardziej dobry pomysł, widać przynajmniej, że troszczą się o klientów ;]

to był twój życiowy błąd, nawet jak byś kupił u nas w salonie i zaniósł na gwarancje, kazali by Ci za to płacić, zwykła bandyterka

przejdź lepiej na PLAYa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org