Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
reklamacje w orange |
Kupiłem telefon w sklepie internetowym orange czy ktoś wie gdzie go mogę zareklamować gdyż dostałem wadliwy model... na infolinii dowiedziałem się że mogę to zrobić w salonie w łomży jednak oni powiedzieli że są salonem franchesowym więc nie przyjmują tel ze sklepu internetowego natomiast na gwarancji powinienem mieć adres odsyłki telefonu lecz nic takiego nie mam... może ktoś z was miał taki problem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: reklamacje w orange |
nie zareklamujesz teg w salonie, musisz go odeslac tam gdzie gi kupiles czyli do skepu internetowego, jesli nie mas zadresu na karcie gwarancyjnej to nie wiem...a jestes pewien ze byl to prawdziwy i legalny sklep orange? Tak samo ja dosyc czesto dzwoni kobita z biura oblugi i wysyla kuriera z umowa to wtedy tez w razie problemow telefon musisz odsylac bo na mejscu nikt ci tego nie uwzgkedni. Dlatego ja zawsze wole zaplacic wiecej ale miec dostep na miejscu
|
|
To są właśnie uroki internetowych zakupów :):):):):):) Ciekawe gdzie bliżej ? Do salonu czy do sklepiku internetowego ? :):):):):):):):) Najlepiej wyślij na Berdyczów :):):):):):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Na paczce na pewno był adres, wejdź na stronę orange tam poszukaj
|
|
chyba w karcie gwarancyjnej telefonu masz napisane co zrobić i gdzie wysłać w razie awarii wiec w czym problem?
|
|
na legionów i w stokrotce są firmowe salony orange
|
|
dokladnie - w firmowym salonie NIE MAJA PRAWA ci czegokolwiek odmowic kolejny fakt jest taki ze zrobiles glupote biorac abonament w orange gdzie ty masz oczy? chyba ze skusili cie marna oferta promujaca ruch wewnatrz wlasnej sieci tylko i wylacznie...
|
|
wladek napisał(a): > > > dokladnie - w firmowym salonie NIE MAJA PRAWA ci czegokolwiek > odmowic > > kolejny fakt jest taki ze zrobiles glupote biorac abonament w > orange > > gdzie ty masz oczy? > > chyba ze skusili cie marna oferta promujaca ruch wewnatrz > wlasnej sieci tylko i wylacznie... cKlock napisał(a): > Lokalizacja Białystok - Łomża > > > czyżby reklama?
|
|
wladek - a jaka siec preferujesz
|
|
Wyślij bezpośrednio do serwisu, jeśli masz paragon i kartę gwarancyjną z pieczątką. W karcie będziesz miał numer jakiejś infolinii. W przypadku Nokii i SE jest to serwis np: http://www.regenersis.pl/ Przesyłka w obie strony na ich koszt.
|
|
juz gorzej nie mogles zrobic kupic w necie i masz problem i jeszcze bedziesz mial problem bo w orange kazdy kto tam ma to narzeka jakies cuda sie dzieja nie czytasz postow nawet tu pisali o tym na forach
|
|
wladek - marna oferta promująca ruch we własnej sieci tylko i wyłącznie? - To ja napiszę Ci tak - W Orange jest 14 milionów klientów, czyli częściej jak co trzeci Polak ma abonament w Orange, czyli każdy ma znajomego, do którego może dzwonić za darmo. Może to i marne? Andre695 - ja mam Orange od tylu lat i żadnych cudów nie stwierdziłam. Ty też masz w Orange że wiesz o cudach, czy wiesz o nich, bo inni napisali na tym forum? http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20127537
|
|
ja mialem ere teraz od ponad 2lat play i nic sie z nim nie rowna zasieg najlepszy najwiecej minut za 59 zl 350 min do wszystkich no i wiadomo ze do play za darmo bez zadnych ograniczen i super telefony , mam tez znajomuch w orange to zawsze u nich jakies przerwania i trzaski i nie mow ze to u mnie bo jak dzwonie do kazdej innej sieci to nie ma tego
|
|
a ponadto ci co maja moi znajomi to narzekaja i jak skonczy im sie umowa to zmiania operatora
|
|
prosze nie gadaj mi glupot bo czemu ostatnio z miesiac temu orange dawal jakies minuty w ramach przeprosin ze nie mozna bylo dzwonic ani pisac ja bym mial w dupie ich minuty jak nie mozna wtedy kiedy trzeba korzystac ,a minut swoich co miesiac mam wiecej za te sama kase
|
|
Andre695 Ma całkowitą rację. Zawsze jak dzwonię do kumpli to słyszę jakieś dziwne szumy, wg mnie to wina zasięgu Orange. Jednak te dodatkowe minuty w ramach przeprosin to jak najbardziej dobry pomysł, widać przynajmniej, że troszczą się o klientów ;]
|
|
to był twój życiowy błąd, nawet jak byś kupił u nas w salonie i zaniósł na gwarancje, kazali by Ci za to płacić, zwykła bandyterka przejdź lepiej na PLAYa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |