środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sylwestra

Wiem ze tak na ostatnią chwilę ale moze Są jakieś jeszcze możliwości aby w miare ciekawie spędzić sylwestra w łomży ?? jakies imprezy w klubach są?? cokolwiek. Proszę o pomoc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sylwestra

moze wcisniesz sie na chama,

Heja organizujemy ze znajomymi domowke jak chcesz zapraszam na poludnie :) wez jakas kolezanke i wpadaj :) jesli chcesz jakis szczegolow co do wieku itp odpisz tu na forum i jakos sie zdzwonimy albo spiszemy :] czekam na odpowiedz

"wez jakas kolezanke i wpadaj"

Czuję tu jakiś podtekst :D

hehe wiem ze jakos tak glupio zabrzmialo ale nie ma zadnego podtekstu :) chodzilo mi ze z kolezanka bedzie razniej i tyle. Jesli ktoras z pan bedzie chciala wpasc to zapraszam beda 4pary no i ja z kolega :) jestesmy milymi kulturalnymi facetami ktorzy maja po 21-22 lata :) heheh glupio sie czuje bo brzmi to jak jakies ogloszenie matrymonialne ale chce poprostu dobrze sie bawic- pogadac potanczyc :) a nie napic sie jak swinia ;> w takim razie czekam na odpowiedzi jakies :Ppp

lomza666

gdybym była wolna to skorzystałabym z propozycji :) ale tak grzecznie podziękuję za domowke :)

"beda 4 pary no i ja z kolega"

Fajnie zabrzmiało ;p

Długo już z kolegą jesteście ? ;p

lomza666 jak masz tam jakąś panne dla mnie to piszę się na to, grunt to sie dobrze bawić i nie ububłać sie jak świnia bo sylwester na tym nie polega!

studentka20 jeśli jesteś już tak zdesperowana to do Barbadosu idź, popytaj się może znajdzie się jeszcze jakaś wejściówka aczkolwiek możesz i na miejscu zapłacić 60 zł

barbadoss !

Popieram przedmówcę! Barbados najlepszy!

Eeeee ! No właśnie

najlepiej to leciec gdzies na domówke ...

:D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org