Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sylwestra |
Wiem ze tak na ostatnią chwilę ale moze Są jakieś jeszcze możliwości aby w miare ciekawie spędzić sylwestra w łomży ?? jakies imprezy w klubach są?? cokolwiek. Proszę o pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sylwestra |
moze wcisniesz sie na chama,
|
|
Heja organizujemy ze znajomymi domowke jak chcesz zapraszam na poludnie :) wez jakas kolezanke i wpadaj :) jesli chcesz jakis szczegolow co do wieku itp odpisz tu na forum i jakos sie zdzwonimy albo spiszemy :] czekam na odpowiedz
|
|
"wez jakas kolezanke i wpadaj" Czuję tu jakiś podtekst :D
|
|
hehe wiem ze jakos tak glupio zabrzmialo ale nie ma zadnego podtekstu :) chodzilo mi ze z kolezanka bedzie razniej i tyle. Jesli ktoras z pan bedzie chciala wpasc to zapraszam beda 4pary no i ja z kolega :) jestesmy milymi kulturalnymi facetami ktorzy maja po 21-22 lata :) heheh glupio sie czuje bo brzmi to jak jakies ogloszenie matrymonialne ale chce poprostu dobrze sie bawic- pogadac potanczyc :) a nie napic sie jak swinia ;> w takim razie czekam na odpowiedzi jakies :Ppp
|
|
lomza666 gdybym była wolna to skorzystałabym z propozycji :) ale tak grzecznie podziękuję za domowke :)
|
|
"beda 4 pary no i ja z kolega" Fajnie zabrzmiało ;p Długo już z kolegą jesteście ? ;p
|
|
lomza666 jak masz tam jakąś panne dla mnie to piszę się na to, grunt to sie dobrze bawić i nie ububłać sie jak świnia bo sylwester na tym nie polega!
|
|
studentka20 jeśli jesteś już tak zdesperowana to do Barbadosu idź, popytaj się może znajdzie się jeszcze jakaś wejściówka aczkolwiek możesz i na miejscu zapłacić 60 zł
|
|
barbadoss !
|
|
Popieram przedmówcę! Barbados najlepszy!
|
|
Eeeee ! No właśnie
|
|
najlepiej to leciec gdzies na domówke ... :D
|