środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dziwne rzeczy

zauwazylam ,ze niektore kobiety, a jest ich mala gromadka, nie potrzebuja gry wstepnej przed aktem
jedna z moich kolezanek mi sie zwierzyla (szuuuuuutttt)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dziwne rzeczy

To Ty masz kolezanki?? chyba wyimaginowane ;-DD hahah nawet jeżeli tak to współczuje tej dziewczynie takiej koleżanki jak ty...ona ci sie zwierza a ty pierdolisz o tym na forum....

gnojku
nie wiem co jej powiedziec , jak jej poradzic, wyobraz sobie ze jej facet jest jakis niewyzyty, potrzeba jemu wielu godzin aby sie podniecic, nia wiem czy to facet ma problem czy to ona?

łał ale argumenty.....rzeczywiście przekonujące hahah ;-D jedyny problem jaki tu widze to twój...ty masz problem sama ze sobą :-) Po **** sie wpieprzasz w życie innych ludzi;-) szczególnie seksualne,tym sie zajmują specjaliści seksuolodzy a nie ludzie z podrzędnego forum.

padalcu
kkolezanka ma bardzo wymagajaczego faceta i wstydliwego, takiego co ledwo nosa z domu wystawi, a ty jej proponujesz wizyte u seksuologa?
jezeli jestes taki chojrak to sam idz do seksuologa

Masakra ...

ja nie mam problemów ;-D poza tym ciemniaku gdybyś była bardziej oczytana i mniej zacofana wiedziała byś ze do seksuologa nie trzeba iść koniecznie we dwójke;-D a padalec rzekła położna do twojego starego jak zapytał co sie urodziło;-)

ooo szczebiotka wypowiada sie na temat swojej koleżanki bo ludzie przestali interesować się jej osobą... ale przecież trzeba sie czymś ratować prawda ? nawet kosztem koleżanki ale trzeba ..

jestescie sami zakompleksieni, i w zyciu nie widzielisci fiuta

hahaha noo My nie ale Ty zapewne często , oczy Ci podbija co raz do inny kutas bo do mordy trafić nie możesz.

no co:)?

za to ty widzisz ich aż w nadmiarze zdziro ;-D pewnie aż blizny w dupie masz co?

jajco.

masakra

ciekawa jestem co moze ich zlaczyc w dobrej grze milosnej?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org