Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dziwne rzeczy |
zauwazylam ,ze niektore kobiety, a jest ich mala gromadka, nie potrzebuja gry wstepnej przed aktem jedna z moich kolezanek mi sie zwierzyla (szuuuuuutttt)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dziwne rzeczy |
To Ty masz kolezanki?? chyba wyimaginowane ;-DD hahah nawet jeżeli tak to współczuje tej dziewczynie takiej koleżanki jak ty...ona ci sie zwierza a ty pierdolisz o tym na forum....
|
|
gnojku nie wiem co jej powiedziec , jak jej poradzic, wyobraz sobie ze jej facet jest jakis niewyzyty, potrzeba jemu wielu godzin aby sie podniecic, nia wiem czy to facet ma problem czy to ona?
|
|
łał ale argumenty.....rzeczywiście przekonujące hahah ;-D jedyny problem jaki tu widze to twój...ty masz problem sama ze sobą :-) Po **** sie wpieprzasz w życie innych ludzi;-) szczególnie seksualne,tym sie zajmują specjaliści seksuolodzy a nie ludzie z podrzędnego forum.
|
|
padalcu kkolezanka ma bardzo wymagajaczego faceta i wstydliwego, takiego co ledwo nosa z domu wystawi, a ty jej proponujesz wizyte u seksuologa? jezeli jestes taki chojrak to sam idz do seksuologa
|
|
Masakra ...
|
|
ja nie mam problemów ;-D poza tym ciemniaku gdybyś była bardziej oczytana i mniej zacofana wiedziała byś ze do seksuologa nie trzeba iść koniecznie we dwójke;-D a padalec rzekła położna do twojego starego jak zapytał co sie urodziło;-)
|
|
ooo szczebiotka wypowiada sie na temat swojej koleżanki bo ludzie przestali interesować się jej osobą... ale przecież trzeba sie czymś ratować prawda ? nawet kosztem koleżanki ale trzeba ..
|
|
jestescie sami zakompleksieni, i w zyciu nie widzielisci fiuta
|
|
hahaha noo My nie ale Ty zapewne często , oczy Ci podbija co raz do inny kutas bo do mordy trafić nie możesz.
|
|
no co:)?
|
|
za to ty widzisz ich aż w nadmiarze zdziro ;-D pewnie aż blizny w dupie masz co?
|
|
jajco.
|
|
masakra
|
|
ciekawa jestem co moze ich zlaczyc w dobrej grze milosnej?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |