czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CZY WARTO JECHAĆ NA LITWE PO AUTO

CHCE KUPIC AUTO,PROSZE JAKIEŚ RADY ,A MORZE KTOŚ JEŻDZI Z LOMZY I SCIĄGA Z KOWNA AUT ? JAK TO SIE ODBYWA I CZY SIE OPŁACA?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CZY WARTO JECHAĆ NA LITWE PO AUTO

opłaca sie bo handlarze z łomży jeżdza też wiec napewn sie opłaca
tylko dopytaj z dokumentami żeby nie latać później

Andrzej W.

Opłaca się jak chcesz auto na handel, dla siebie nie polecam. Dobre ceny nie biorą się od tak sobie.

Skończyła się już Litwa i ceny już na Litwie są też kosmos .Wiem co mówię bo jeździłem a samochód żeby kupić tam teraz odradzam bo możesz go po tygodniu nie mieć coraz więcej przekrętów

Najlepiej kupić z Niemczech i tyle

Poszukaj w komisach przy salonach samochodowych

Kolego a co chcesz kupić daj namiar na siebie ?? Aktualnie Ci zaoferuje ładne e46 lub Volvo V40 albo Mondeo.

napisz na prv jakim jesteś autem zainteresowany na pewno się dogadamy bo sprowadzam auta na zamówienie praktycznie z całej europy.

Praktycznie co tydzień się słyszy o jakimś zatrzymanym złodzieju z Litwy, z drugiej strony całe lawety powypadkowych jedzie na Litwę. Tak jak ktoś napisał na górze, auta z Litwy się już skończyły jakieś 2-3 lata temu. Teraz to ryzyko, za duże w stosunku do miernych oszczędności.

DZIEKI PANOWIE ZA RADY, ALE TERAS JESTEM SKOŁOWANY.A SWOIĄ DROGA SZUKAM RAV4 OD 2000r DO 2002r dęzyna. Tylko wrozsondnej cenie

dęzyna w rozsondnej cenie??? Chyba drezyna!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org