Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZY WARTO JECHAĆ NA LITWE PO AUTO |
CHCE KUPIC AUTO,PROSZE JAKIEŚ RADY ,A MORZE KTOŚ JEŻDZI Z LOMZY I SCIĄGA Z KOWNA AUT ? JAK TO SIE ODBYWA I CZY SIE OPŁACA?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZY WARTO JECHAĆ NA LITWE PO AUTO |
opłaca sie bo handlarze z łomży jeżdza też wiec napewn sie opłaca tylko dopytaj z dokumentami żeby nie latać później Andrzej W.
|
|
Opłaca się jak chcesz auto na handel, dla siebie nie polecam. Dobre ceny nie biorą się od tak sobie.
|
|
Skończyła się już Litwa i ceny już na Litwie są też kosmos .Wiem co mówię bo jeździłem a samochód żeby kupić tam teraz odradzam bo możesz go po tygodniu nie mieć coraz więcej przekrętów
|
|
Najlepiej kupić z Niemczech i tyle
|
|
Poszukaj w komisach przy salonach samochodowych
|
|
Kolego a co chcesz kupić daj namiar na siebie ?? Aktualnie Ci zaoferuje ładne e46 lub Volvo V40 albo Mondeo.
|
|
napisz na prv jakim jesteś autem zainteresowany na pewno się dogadamy bo sprowadzam auta na zamówienie praktycznie z całej europy.
|
|
Praktycznie co tydzień się słyszy o jakimś zatrzymanym złodzieju z Litwy, z drugiej strony całe lawety powypadkowych jedzie na Litwę. Tak jak ktoś napisał na górze, auta z Litwy się już skończyły jakieś 2-3 lata temu. Teraz to ryzyko, za duże w stosunku do miernych oszczędności.
|
|
DZIEKI PANOWIE ZA RADY, ALE TERAS JESTEM SKOŁOWANY.A SWOIĄ DROGA SZUKAM RAV4 OD 2000r DO 2002r dęzyna. Tylko wrozsondnej cenie
|
|
dęzyna w rozsondnej cenie??? Chyba drezyna!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |