czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WYROK

Z powodu braku miejsca w schronisku 16 grudnia zostano uśpione 4ry szczeniaki i ich matka. Kto zechciał by im pomóc proszę dzwonić 602 29 39 85

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WYROK

No szlag mnie trafia - niewinne szczeniaki zabito a agresywnym pasożytom obiecano więcej mieszkań!!!!

falszywy alarm, to psy czeczenskie

a co to za psiaki ??

Czy was pogięło?? Co mają czeczeni do szczeniaków. Opanujcie emocje.

A kto te psy uśpi? I co to za pieski? Przybłędy?

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Ale jak mogę pomóc ,,im'' tym już uśpionym szczeniakom?, Pomnik im postawić, czy co?

troche wczesniej daje sie takie ogloszenia, napewno ktos by ogarnął..

B)

piekarzom nie ublizac

Jak ktoś może, to uratujcie te psiaki, na pewno będziecie mieli więcej radości z posiadania takiego psa, bo w końcu coś zacznie istnieć oprócz kanap i potencjalnych rzeczy które zniszczy, ludzie zróbcie coś dla siebie, bo jakikolwiek prezent pod choinkę nie zastąpi szczęśliwego psa. Apel do tych, którzy mogą i chcą.

I psiak napisał nawet

I jak nie wierzyć w duchyyyyyy

Jak ktoś nie wierzy, to ja psiak potrzebuję tylko troszkę miejsca i kawałek konta, no i człowieka, bo jutro mogę być faktycznie tylko duszkiem, ale może w końcu będzie mi ciepło.

A w tym przytulisku to się w ogóle sterylizuje zwierzęta czy nie?

Nie, tak mama biegała i tak powstałem- psiak

przeciez ci co chcą mieć i mają czas to sami pobiegną do schroniska, poco tak na siłe pchać. Trzeba sie najpierw zastanowic , ludzie pracują bądz sami sie utrzymac nie mogą. Jak pracują to nie mają czasu na wyprowadzania. Kto chcialby pomóc to nie musi zaglądac na forum zeby o tym wiedziec bo to oczywiste ze jest pelno zwierząt zakratkowanych. To co pokazywal program UWAGA, to co sie dzieje w schroniskach, to i tak wolalbym zeby ktos wziął i wypuscil sobie pozniej tego psa niz mialby byc zaniedbywany jak to bywa. Ja juz mam zwierzęta w domu i więcej nie mogę przygarnąć.

duszek

Napisz konkretnie kto i gdzie uspał tę sukę i szczenięta?
Usypianie młodych i zdrowych psów jest karalne. Jest łamaniem prawa. Powinien tym się zainteresować prokurator.
Napisz coś konkretnego a nie piszesz niezrozumiale. Z twojego pisania można wyciągnąć wniosek ,że chodzi ci o łomżyńskie schronisko ? A z tego co wiem, w naszym schronisku są miejsca i zawsze się znajdzie dla najbardziej potrzebujacych. Psów się nie usypia i szanuje się każde życie ( leczymy też psy w ciężkim stanie po wypadkach, operujemy). Oczywiście dotyczy to psów z terenu miasta Łomży. Taka jest umowa z urzędem miasta.
Więc wyjaśnij kto i gdzie uspał te biedne zwierzaki! Niech zostanie publicznie potępiony!

wolontariuszka Ewa

ZOSTANO... Wiec chyba jeszcze ich nie uspili... Poza tym tez mi sie wydaje ze prawo zabrania usypiania zdrowych zwierzat wiec skad ten post? I czy te zwierzaki sa w schronisku czy moze komus sie znudzily i piszac ze zostana uspione probuje sie wplynac na ludzkie sumienia...

Bardzo mnie interesuje co się stało z tymi szczeniakami. Może jakieś informacje, potwierdzenie co i jak?

Nic się nie stało. Nalały w kojcu i tyle. Pewnie w końcu znajdą dom.
W Polsce nie ma możliwości uśpienia zwierząt w schronisku chyba że są chore lub (nie jestem co do tego pewien) agresywne.
Więc bez postów wyciskających łzy. Piszcie konkrety.

co to ku*wa są za psy ?

ten co to zrobil sam niech sie uspi

jak mi nie napiszecie co to za psy, to se możecie z nich nawet kapcie na święta zrobić

Czesiu tobie psy niepotrzebne, bo masz już karpia na wigilię...

Kup psa na święta, po świętach jak się znudzi wyprowadzanie rano i pogryzione buty - las, sznur i do drzewa

prędzej bym ludzia powiesił, niż piesa :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org