Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WYROK |
Z powodu braku miejsca w schronisku 16 grudnia zostano uśpione 4ry szczeniaki i ich matka. Kto zechciał by im pomóc proszę dzwonić 602 29 39 85
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WYROK |
No szlag mnie trafia - niewinne szczeniaki zabito a agresywnym pasożytom obiecano więcej mieszkań!!!!
|
|
falszywy alarm, to psy czeczenskie
|
|
a co to za psiaki ??
|
|
Czy was pogięło?? Co mają czeczeni do szczeniaków. Opanujcie emocje. A kto te psy uśpi? I co to za pieski? Przybłędy? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Ale jak mogę pomóc ,,im'' tym już uśpionym szczeniakom?, Pomnik im postawić, czy co?
|
|
troche wczesniej daje sie takie ogloszenia, napewno ktos by ogarnął.. B)
|
|
piekarzom nie ublizac
|
|
Jak ktoś może, to uratujcie te psiaki, na pewno będziecie mieli więcej radości z posiadania takiego psa, bo w końcu coś zacznie istnieć oprócz kanap i potencjalnych rzeczy które zniszczy, ludzie zróbcie coś dla siebie, bo jakikolwiek prezent pod choinkę nie zastąpi szczęśliwego psa. Apel do tych, którzy mogą i chcą.
|
|
I psiak napisał nawet
|
|
I jak nie wierzyć w duchyyyyyy
|
|
Jak ktoś nie wierzy, to ja psiak potrzebuję tylko troszkę miejsca i kawałek konta, no i człowieka, bo jutro mogę być faktycznie tylko duszkiem, ale może w końcu będzie mi ciepło.
|
|
A w tym przytulisku to się w ogóle sterylizuje zwierzęta czy nie?
|
|
Nie, tak mama biegała i tak powstałem- psiak
|
|
przeciez ci co chcą mieć i mają czas to sami pobiegną do schroniska, poco tak na siłe pchać. Trzeba sie najpierw zastanowic , ludzie pracują bądz sami sie utrzymac nie mogą. Jak pracują to nie mają czasu na wyprowadzania. Kto chcialby pomóc to nie musi zaglądac na forum zeby o tym wiedziec bo to oczywiste ze jest pelno zwierząt zakratkowanych. To co pokazywal program UWAGA, to co sie dzieje w schroniskach, to i tak wolalbym zeby ktos wziął i wypuscil sobie pozniej tego psa niz mialby byc zaniedbywany jak to bywa. Ja juz mam zwierzęta w domu i więcej nie mogę przygarnąć.
|
|
duszek Napisz konkretnie kto i gdzie uspał tę sukę i szczenięta? Usypianie młodych i zdrowych psów jest karalne. Jest łamaniem prawa. Powinien tym się zainteresować prokurator. Napisz coś konkretnego a nie piszesz niezrozumiale. Z twojego pisania można wyciągnąć wniosek ,że chodzi ci o łomżyńskie schronisko ? A z tego co wiem, w naszym schronisku są miejsca i zawsze się znajdzie dla najbardziej potrzebujacych. Psów się nie usypia i szanuje się każde życie ( leczymy też psy w ciężkim stanie po wypadkach, operujemy). Oczywiście dotyczy to psów z terenu miasta Łomży. Taka jest umowa z urzędem miasta. Więc wyjaśnij kto i gdzie uspał te biedne zwierzaki! Niech zostanie publicznie potępiony! wolontariuszka Ewa
|
|
ZOSTANO... Wiec chyba jeszcze ich nie uspili... Poza tym tez mi sie wydaje ze prawo zabrania usypiania zdrowych zwierzat wiec skad ten post? I czy te zwierzaki sa w schronisku czy moze komus sie znudzily i piszac ze zostana uspione probuje sie wplynac na ludzkie sumienia... _____________________________________________________
|
|
Bardzo mnie interesuje co się stało z tymi szczeniakami. Może jakieś informacje, potwierdzenie co i jak?
|
|
Nic się nie stało. Nalały w kojcu i tyle. Pewnie w końcu znajdą dom. W Polsce nie ma możliwości uśpienia zwierząt w schronisku chyba że są chore lub (nie jestem co do tego pewien) agresywne. Więc bez postów wyciskających łzy. Piszcie konkrety.
|
|
co to ku*wa są za psy ?
|
|
ten co to zrobil sam niech sie uspi
|
|
jak mi nie napiszecie co to za psy, to se możecie z nich nawet kapcie na święta zrobić
|
|
Czesiu tobie psy niepotrzebne, bo masz już karpia na wigilię...
|
|
Kup psa na święta, po świętach jak się znudzi wyprowadzanie rano i pogryzione buty - las, sznur i do drzewa
|
|
prędzej bym ludzia powiesił, niż piesa :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |