czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sklep zoologiczny w łomży

Witam!
chciala bym sie dowiedziec gdzie w łomży jest dobrze wyposazony sklep zoologiczny...
a moze jest jakis internetowy z mozliwoscia odbioru w łomży?=)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sklep zoologiczny w łomży

Puszek naprzeciwko katedry to jest świetny i zadbany sklep zoologiczny z profesionalna obsługa :) Polecam

zoologiczny czyli co dokładniej?? akwarystyka? ptaki? gryzonie?

bronewskiego u Pana Piekarskiego polecam wszystko od a do z

zdecydowanie Puszek przy katedrze

interesuje mnie akwarystyka i artykuły dla psa/kota...
czyli mam udac sie do Puszka?=)
dziekuje za pmoc!

Zależy czego szukasz :) A co do profesjonalności Puszka... Sam fakt, że facet sprzedaje karmę dla psów i kotów z otwartych worków mówi sam za siebie. Otwarcie karmy skraca jej termin ważności o pół roku. Karmy po otwarciu powinno się rozpakować na małe porcje, ponieważ kontakt z powietrzem atmosferycznym sprawia, że karma wietrzeje i traci wartości odżywcze.
To wie każdy miłośnik zwierząt. W Łomży przydałby się wreszcie jakiś porządny sklep zoologiczny, może reszta podniosłaby wtedy jakość swoich usług, bo póki co nie ma u nas żadnego porządnego zoologa.

Skoro mu się udaje sprzedać ta karmę w 3 dni, a potem i tak pójdzie ona właścicielowi w 2 tygodnie, to po czemu ma nie otwierać? dziwna wypowiedź ta przede mną.

no wlasnie nie wiadomo w ile udaje mu sie sprzedac caly worek,bo watpie czy w 3 dni=)ale skoro kudzie kupuja...
osobiscie tez jestem za pakowaniem w mniejsze woreczki np po 0,5 kg zaraz po otwrciu...a z drugiej strony dobrze ze przynajmniej sprzedaje ta sama karme co jest w worku,bo spotkałam sie ze worek po royalu a w srodku royal to nie byl na 100%..badz wychodzaca plesn na krme,pan potrząsnął workiem i zapytał ile ma wsypac...oczywiscie nie mowie tu o Puszku...

Tak, na 100% sprzedaje taki worek w 3 dni. Dziwne, bo jak raz kupiłam tam karmę, to nawet zapachu nie miała ^^.
Art psie/kocie raczej dostaniesz w każdym zoologu. Akwarystyka jest lepiej rozwinięta u p. Mogielnickiej na Bema i w Alfaro.

do piekarskiego powiedzial

ja polecam sklep zoologiczny na bema dawniejsza czarna rybka :)

jak akwarystyka to na Bema u Mogielnickich(w google może wyskoczyć stary adres na Niemcewicza), a psy, koty to wiem że na rogu Piłsudskiego z Legionów gość się tym zajmuje.

w budynku perspektywy moj ulubiony ;) przy szpitalu ;)

taka jest tylko MOJA OPINIA... ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org