Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sklep zoologiczny w łomży |
Witam! chciala bym sie dowiedziec gdzie w łomży jest dobrze wyposazony sklep zoologiczny... a moze jest jakis internetowy z mozliwoscia odbioru w łomży?=)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sklep zoologiczny w łomży |
Puszek naprzeciwko katedry to jest świetny i zadbany sklep zoologiczny z profesionalna obsługa :) Polecam
|
|
zoologiczny czyli co dokładniej?? akwarystyka? ptaki? gryzonie?
|
|
bronewskiego u Pana Piekarskiego polecam wszystko od a do z
|
|
zdecydowanie Puszek przy katedrze
|
|
interesuje mnie akwarystyka i artykuły dla psa/kota... czyli mam udac sie do Puszka?=) dziekuje za pmoc!
|
|
Zależy czego szukasz :) A co do profesjonalności Puszka... Sam fakt, że facet sprzedaje karmę dla psów i kotów z otwartych worków mówi sam za siebie. Otwarcie karmy skraca jej termin ważności o pół roku. Karmy po otwarciu powinno się rozpakować na małe porcje, ponieważ kontakt z powietrzem atmosferycznym sprawia, że karma wietrzeje i traci wartości odżywcze. To wie każdy miłośnik zwierząt. W Łomży przydałby się wreszcie jakiś porządny sklep zoologiczny, może reszta podniosłaby wtedy jakość swoich usług, bo póki co nie ma u nas żadnego porządnego zoologa.
|
|
Skoro mu się udaje sprzedać ta karmę w 3 dni, a potem i tak pójdzie ona właścicielowi w 2 tygodnie, to po czemu ma nie otwierać? dziwna wypowiedź ta przede mną.
|
|
no wlasnie nie wiadomo w ile udaje mu sie sprzedac caly worek,bo watpie czy w 3 dni=)ale skoro kudzie kupuja... osobiscie tez jestem za pakowaniem w mniejsze woreczki np po 0,5 kg zaraz po otwrciu...a z drugiej strony dobrze ze przynajmniej sprzedaje ta sama karme co jest w worku,bo spotkałam sie ze worek po royalu a w srodku royal to nie byl na 100%..badz wychodzaca plesn na krme,pan potrząsnął workiem i zapytał ile ma wsypac...oczywiscie nie mowie tu o Puszku...
|
|
Tak, na 100% sprzedaje taki worek w 3 dni. Dziwne, bo jak raz kupiłam tam karmę, to nawet zapachu nie miała ^^. Art psie/kocie raczej dostaniesz w każdym zoologu. Akwarystyka jest lepiej rozwinięta u p. Mogielnickiej na Bema i w Alfaro.
|
|
do piekarskiego powiedzial
|
|
ja polecam sklep zoologiczny na bema dawniejsza czarna rybka :)
|
|
jak akwarystyka to na Bema u Mogielnickich(w google może wyskoczyć stary adres na Niemcewicza), a psy, koty to wiem że na rogu Piłsudskiego z Legionów gość się tym zajmuje.
|
|
w budynku perspektywy moj ulubiony ;) przy szpitalu ;) taka jest tylko MOJA OPINIA... ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |