Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CB Radio i sianie w radiach |
Posiadam odbiornik radiowy UKF i słyszę w nim rozmowy prawdopodobnie z jakiegoś walkie-talkie moc jest tak silna że sąsiedzi moi też to słyszą a przebieg rozmowy jest następujący "Ty bo ja Ci kur..a dam komucha, patrz pierdo...ona zaraz zobaczysz komucha ..." W godzinach nocnych ten sam głos ale już po słyszalnym zmęczeniu alkoholowym rozmawia sam ze sobą. Męski starszy głos sieje w radioodbiorniku. czy wy też macie taki problem ? Mieszkam na Żeromskiego, większość sąsiadów to słyszy i nikt nie może się z tym uporać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CB Radio i sianie w radiach |
heh niezle. to pewnie komuhy jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Po przebiegu rozmowy wychodzi ze to pewnie Binladen sieje po okolicy hehehe.
|
|
Gość też codziennie udziela się na CB w samochodzie. To jakiś Pacan z Twojego osiedla zakłóca. Nudzi się mu.
|
|
ja go czesto w okolicy ronda Kosciuszki na 19nastce slysze-pajac i tyle bigi2004
|
|
biladen z prusa nadaje ze swojej stacji radiowej xD
|
|
Postanowiłem nagrać jedną z audycji prowadzonych przez tego Ben Ladena czy jak mu tam
|
|
http://automatyzarobkowe.w.interia.pl/radiomcb Gdzie mozna zglaszac ze ktos zaglusza odbior innych stacji ?
|
|
radio maryja wymiata :} jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ktos_wielki nie chodzi cos ten link
|
|
zglaszac mozesz na policje, link dziala jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
sorryy dziala juz ;) binaden hhahaha dzis na radiu tez kogos wyzywal jak ktos sie bawil puszczajac muzyke ;/
|
|
Nagrali Binladena i puszczają ale gość został namierzony nadaje obok alkoholi świata .Bym się nie zdziwił jak ktoś mu wparuje do domu
|
|
ten gosc jak sie dowiedzialem od cb radiowca ze to sam ben laden niby sie nagrywa i jak nie ma z kim rozmawiac to puszcza sam sobie rozmowy. Nie ejstem Cb radiowcem ale postanawiam wybrac sie do niego albo zglosic ze zakluca mi odbiorniki. Po za tym mam dzieci a on kur... sadzi
|
|
koles gdzies ma sikoraka ma maszt i napierdziela(tak przypuszczaja cb-radiowcy po namiarach na typa).Zwykly pacan z pacanowa
|
|
Tommek 100% sie z Toba zgadzam. Jest tak jak piszesz. Tez to zauwazylem... A tak a propos CB radiowcy wygineli wraz z wejsciem ustawy, ze kazdy moze korzystac bez zezwolen z radia - szkoda - wielka szkoda...
|
|
HAHA dobre :D
|
|
Wszystko się zgadza, to binladen z Prusa nadaje. Ma dobrą antenę i mocne radyjko więc myśli że może wiele, lecz ostatnie jego zachowanie przekracza wszelkie normy, więc spytam kompetentnych w tym temacie, ile potrzeba śniegu by ulepić takiego bałwana który nawet sam nie wie co mówi? Tylko współczuć jego rodzinie.
|
|
Na Reymonta jest zajepiscie wysoka antena na jednym z bloków nawet dwie i nie wiadomo od czego one są to może właśnie przez to nadaje ? a oprócz CB to gdzie można usłyszeć tego cepa ;>
|
|
Ten koleś mieszka obok Cztery Pory na Piłsudskiego antenę też tam ma..... ;)
|
|
KGB - na reymonta nie ma anteny CB to jest jakaś stacja krótkofalarska czy coś tam bo pytałem kolegi mówi że zna tego kolesia ma antene kierunkową na dodatek
|
|
Na Reymonta mieszka Marek krotkofalowiec i on nie zakloca na CB. Na CB jedynie bin laden zakloca
|
|
mozliwe bo pytalem tez w spoldzielni to powiedzieli wlasnie ze reymonta nie ma nic wspolnego z CB
|
|
to bałwan z wieżowca . każdy zna bo kiedys nagywał innych, dostał w zęby to sam siebie nagrywa i puszcza komuniste Przyjdzie czas ...
|
|
Na policję? I co wtedy zgłosić? "Panie! Konieć świata. Kurwy mi sadzi, a ja dzieci w fotelikach upchnął!"
|
|
są gdzies jeszcze te jego rozmowy?
|
|
Wieczorami na 19 możesz sobie posłuchać " audycji "
|
|
Lukanumber1 teraz to ja też wiem od jakiegoś czasu co i jak xD ale ludzie dalej mają swojego bin ladena z prusa ;D
|
|
Na Prusa 8 druga klatka 7 pietro z windy na prawo tam sie odbywa ta Sodoma Komunistyczna tam BILLADEN nadaje. Dziad
|
|
słychać go 30 km od Łomży
|
|
Zabawe sobie znalazł i tyle hee ;/
|
|
jak wiesz co i jak to sie podziel
|
|
a te beczenie w radiu to kto? chyba ich ze 3 jest co beczą jak barany
|
|
Nie wiem, ale na reymonta jest stacja krotkofalarska ktora nie ma nic zwiazanego z CB radiem :D
|
|
moze ma moze nie ma - czas pokaze i zweryfikuje :) - jaki byl ten slynny cytat z Psów ??! Wyrwalem chwasta??
|
|
Jasne :)) prezes i każdy może se na bloku stawiać maszty co nie ? a po nocach ten ktoś słucha tych komuchów i nic się nie odzywa ? trochę dziwne xD ale każdy ma swoje zainteresowania jeden zabija robaki bo mu sie nudzi drugi komuchuje xD
|
|
dlamnie ta cala sytuacja na CB w lomzy rest hora bo ieden zaczol a nastempni tylko dolewaja oliwy do ognia .
|
|
Dawno go nie było słychać i znowu zaczął nadawać, dziś rano dawał ostro, jechałem w kierunku Grajewa to 10 km przed Szczuczynem jeszcze go słyszałem. Nie można z nim nic zrobić, jakoś zagłuszyć, odciąć kabel od anteny, zabrać mu prąd? Co pomyślą o Łomży inni użytkownicy CB radia.
|
|
haha On jest nieśmiertelny i nietykalny chroni go poselski imunnitet
|
|
Takimi sprawami zajmuje się UKE (Urząd komunikacji elektronicznej). Dawniejszy PAR.
|
|
Delegatura UKE w Białymstoku Dyrektor: Czesław Śliwoniuk * Adres: 15-062 Białystok, ul. Warszawska 1a * Tel. 85 743 57 45 * Fax 85 743 50 53 * e-mail: bialystok@uke.gov.pl
|
|
co TY STRASZYSZ Dlaczego ty Ku..rwa takie głupoty robisz?? Ci powiedziałem weż przestań bo naprawdę Dzieciaku ty sobie nie wyobrażasz co ty KU..RWA sobie robisz a Ty jeszcze straszysz
|
|
Zgłaszajcie to w końcu zajmą się nim.
|
|
powinni takie radia sprzedawac tylko kierowcom zawodowym to jest ulatwienie pracy dla nich a nie dla wszystkich
|
|
Już raz o mało nie było zgłoszone tylko osoba poszkodowana nie chciała robić kłopotów, albo się bała i sprawa została niestety wycofana.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |