czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CB Radio i sianie w radiach

Posiadam odbiornik radiowy UKF i słyszę w nim rozmowy prawdopodobnie z jakiegoś walkie-talkie moc jest tak silna że sąsiedzi moi też to słyszą a przebieg rozmowy jest następujący

"Ty bo ja Ci kur..a dam komucha, patrz pierdo...ona zaraz zobaczysz komucha ..."
W godzinach nocnych ten sam głos ale już po słyszalnym zmęczeniu alkoholowym rozmawia sam ze sobą.

Męski starszy głos sieje w radioodbiorniku.

czy wy też macie taki problem ? Mieszkam na Żeromskiego, większość sąsiadów to słyszy i nikt nie może się z tym uporać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CB Radio i sianie w radiach

heh niezle. to pewnie komuhy

jedyny prawdziwy jasio :}

Po przebiegu rozmowy wychodzi ze to pewnie Binladen sieje po okolicy hehehe.

Gość też codziennie udziela się na CB w samochodzie. To jakiś Pacan z Twojego osiedla zakłóca. Nudzi się mu.

ja go czesto w okolicy ronda Kosciuszki na 19nastce slysze-pajac i tyle

bigi2004

biladen z prusa nadaje ze swojej stacji radiowej xD

Postanowiłem nagrać jedną z audycji prowadzonych przez tego Ben Ladena czy jak mu tam

http://automatyzarobkowe.w.interia.pl/radiomcb Gdzie mozna zglaszac ze ktos zaglusza odbior innych stacji ?

radio maryja wymiata :}

ktos_wielki nie chodzi cos ten link

zglaszac mozesz na policje, link dziala

sorryy dziala juz ;) binaden hhahaha dzis na radiu tez kogos wyzywal jak ktos sie bawil puszczajac muzyke ;/

Nagrali Binladena i puszczają ale gość został namierzony nadaje obok alkoholi świata .Bym się nie zdziwił jak ktoś mu wparuje do domu

ten gosc jak sie dowiedzialem od cb radiowca ze to sam ben laden niby sie nagrywa i jak nie ma z kim rozmawiac to puszcza sam sobie rozmowy.

Nie ejstem Cb radiowcem ale postanawiam wybrac sie do niego albo zglosic ze zakluca mi odbiorniki. Po za tym mam dzieci a on kur... sadzi

koles gdzies ma sikoraka ma maszt i napierdziela(tak przypuszczaja cb-radiowcy po namiarach na typa).Zwykly pacan z pacanowa

Tommek 100% sie z Toba zgadzam. Jest tak jak piszesz. Tez to zauwazylem... A tak a propos CB radiowcy wygineli wraz z wejsciem ustawy, ze kazdy moze korzystac bez zezwolen z radia - szkoda - wielka szkoda...

HAHA dobre :D

Wszystko się zgadza, to binladen z Prusa nadaje. Ma dobrą antenę i mocne radyjko więc myśli że może wiele, lecz ostatnie jego zachowanie przekracza wszelkie normy, więc spytam kompetentnych w tym temacie, ile potrzeba śniegu by ulepić takiego bałwana który nawet sam nie wie co mówi? Tylko współczuć jego rodzinie.

Na Reymonta jest zajepiscie wysoka antena na jednym z bloków nawet dwie i nie wiadomo od czego one są to może właśnie przez to nadaje ? a oprócz CB to gdzie można usłyszeć tego cepa ;>

Ten koleś mieszka obok Cztery Pory na Piłsudskiego antenę też tam ma.....

;)

KGB - na reymonta nie ma anteny CB to jest jakaś stacja krótkofalarska czy coś tam bo pytałem kolegi mówi że zna tego kolesia ma antene kierunkową na dodatek

Na Reymonta mieszka Marek krotkofalowiec i on nie zakloca na CB. Na CB jedynie bin laden zakloca

mozliwe bo pytalem tez w spoldzielni to powiedzieli wlasnie ze reymonta nie ma nic wspolnego z CB

to bałwan z wieżowca . każdy zna bo kiedys nagywał innych, dostał w zęby to sam siebie nagrywa i puszcza komuniste

Przyjdzie czas ...

Na policję? I co wtedy zgłosić?
"Panie! Konieć świata. Kurwy mi sadzi, a ja dzieci w fotelikach upchnął!"

są gdzies jeszcze te jego rozmowy?

Wieczorami na 19 możesz sobie posłuchać " audycji "

Lukanumber1 teraz to ja też wiem od jakiegoś czasu co i jak xD ale ludzie dalej mają swojego bin ladena z prusa ;D

Na Prusa 8 druga klatka 7 pietro z windy na prawo tam sie odbywa ta Sodoma Komunistyczna tam BILLADEN nadaje.

Dziad

słychać go 30 km od Łomży

Zabawe sobie znalazł i tyle hee ;/

jak wiesz co i jak to sie podziel

a te beczenie w radiu to kto? chyba ich ze 3 jest co beczą jak barany

Nie wiem, ale na reymonta jest stacja krotkofalarska ktora nie ma nic zwiazanego z CB radiem :D

moze ma moze nie ma - czas pokaze i zweryfikuje :) - jaki byl ten slynny cytat z Psów ??! Wyrwalem chwasta??

Jasne :)) prezes i każdy może se na bloku stawiać maszty co nie ? a po nocach ten ktoś słucha tych komuchów i nic się nie odzywa ? trochę dziwne xD ale każdy ma swoje zainteresowania jeden zabija robaki bo mu sie nudzi drugi komuchuje xD

dlamnie ta cala sytuacja na CB w lomzy rest hora bo ieden zaczol a nastempni tylko dolewaja oliwy do ognia .

Dawno go nie było słychać i znowu zaczął nadawać, dziś rano dawał ostro, jechałem w kierunku Grajewa to 10 km przed Szczuczynem jeszcze go słyszałem. Nie można z nim nic zrobić, jakoś zagłuszyć, odciąć kabel od anteny, zabrać mu prąd? Co pomyślą o Łomży inni użytkownicy CB radia.

haha On jest nieśmiertelny i nietykalny chroni go poselski imunnitet

Takimi sprawami zajmuje się UKE (Urząd komunikacji elektronicznej). Dawniejszy PAR.

Delegatura UKE w Białymstoku
Dyrektor: Czesław Śliwoniuk

* Adres: 15-062 Białystok, ul. Warszawska 1a
* Tel. 85 743 57 45
* Fax 85 743 50 53
* e-mail: bialystok@uke.gov.pl

co TY STRASZYSZ Dlaczego ty Ku..rwa takie głupoty robisz?? Ci powiedziałem weż przestań bo naprawdę Dzieciaku ty sobie nie wyobrażasz co ty KU..RWA sobie robisz a Ty jeszcze straszysz

Zgłaszajcie to w końcu zajmą się nim.

powinni takie radia sprzedawac tylko kierowcom zawodowym to jest ulatwienie pracy dla nich a nie dla wszystkich

Już raz o mało nie było zgłoszone tylko osoba poszkodowana nie chciała robić kłopotów, albo się bała i sprawa została niestety wycofana.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org