poniedziałek, 21 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wylnialy psiak

taki maly wylnialy psiak przybiega czasami pod moje drzwi i piszczy.....piszczy w niezrozumialym piskliwym piszczeniem, wlasciwie to nawet duzo nie szczeka, nie moze, ktos mu zalozyl obroze i ochrone na pysk, wiec tylko zerka, lasi sie , chowa ogon pod siebie i patrzy sie zalzawionymi oczami jakis czas, troche posteka, doslownie dwa razy sie zakreci i ucieka.
Nie wiem kto go tak wystraszyl..
Przybiega co drugi lub trzeci dzien, burknie i szybko mknie gdzie go nogi poniosa
mam wrazenie ze usmiecha sie, od ucha do ucha, i wciaga jezyk bym tego rozowego fiucika nie zobaczyla, tanczy wiecznie w kolko i lapie swoj wlasny ogon, a tamten bezlitosnie mu ucieka...
czasami to chcialabym mu kupic taki plastikowy do zabawy, ale on wyraznie i dosadnie mi podszczekuje ze woli swoj wylnialy ogon! wiec siada na ganku i czeka az mu cos powiem
postawie mu czasami miske wody, przeciez to tylko zwierze... bezrozumny, latwowierny, przekupny szczeniak

przyzwyczailam sie do niego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wylnialy psiak

załóż sobie bloga i tam pisz swoje smuty a nie zaśmiecasz forum

won gwalcicielu

To on Ci te owsiki przyniósł?

i głupotę..

Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić..

Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości...

ŁKS Łomża!

owsiki zalapalam w szkole, dokladnie w 4, wszystkie lazienki byly pozalewane, woda az do kostek, a panie wozne pily herbate
w kazdym kiblu bylo nasrane, a w lazience czynny tylko jeden kran
ponad to,
moja mama idac do apteki po rozpuszczalne tapletki, zaszla do sklepu 1 kupujac kilogram dobrego swiezutkiego,cieplutkiego chlebka,
potem mialam sie podmywac na oczach calej rodziny

no i?

gwałcicieli to szukaj sobie w rodzinie

?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Usługi remontowo - wykończeniowe od A do Z. Łazienki, glazura, terakota, malowanie, szpachlowanie, tynki, parkiety, konstrukcje i wiele innych. Wieloletnie doświadczenie, dokładność.
tel. 536065419
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
Koszenie działek, wycinka samosiejek, usługi rębakiem, glebogryzarką separacyjną, frezowanie pni, sprzątanie posesji, garaży, strychów z zalegających rzeczy.
tel. 516549573
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org