czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bestialstwo ludzi nie zna granic...

Tu jest materiał do obejrzenia:
http://clips.interia.pl/stm/play.html?ver=noIE&attId=4813827&type=V&ref=interwencja

W miejscowości Lipnica Mała trzech mężczyzn zabiło psa rasy Husky poprzez przywiązanie go liną holowniczą do samochodu i ciągniecie go do momentu, aż zwierzęciu odpadła głowa.

...Maksymalna kara, jaka ich czeka to 2 lata więzienia. Jednakże w Polsce, w niemalże wszystkich przypadkach okrucieństwa wobec zwierząt, kończy się na wyroku w zawieszeniu.

Nie możemy się na to zgodzić. Wraz z użytkowniczkami forum www.wizaz.pl/forum postanowiłyśmy działać i sporządzić petycję mającą na celu uzyskanie najwyższego wymiaru kary wobec wyżej wspomnianych przestępców. Petycja wysłana zostanie do Sądu w Nowym Targu.

Potrzebujemy jak największej liczby podpisów. Liczymy na Waszą pomoc!

http://www.petycje.pl/petycja/6148/najwyzszy_wymiar_kary_dla_bandytow_z_lipnicy,_ktorzy_urwali_psu_glowe.html

"Mimo świata który,
kocha i rani nas dzień w dzień,
gdzieś na szczycie góry,
wszyscy razem spotkamy się."

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bestialstwo ludzi nie zna granic...

ku..wy w bestialski sposób zabili niewinnego, bezbronnego psa!Kur..a jedna z druga nie mieli sie na czym wyzyc to psa dorwali ,kozaki' zebym tam był to bym ich wszystkich przywiazał za te puste łby i rozkur..ł,debilizm i głupota ludzka nie zna granic...

Jak mozna byc taką szmatą???

Życie jest piękne, lecz często daje nam w kość...

az brak mi słow...
może gdyby przywrócili kare śmierci to by cos sie zmieniło?jak myslicie?

Ciekawi mnie co kieruje takimi ludźmi... może nawet nie chce wiedzieć.
Tego nie da się poprostu opisać słowami, jak muszą być 'zepsuci' by karać zwierze w ten sposób, gdzie jakas empatia, normalność?

Petycja podpisana.

btw, pozdrawiam Wizażankę :)

Powinni skończyć jak Azja Tuchajbejowicz ...

Kto może niech wstawi adres internetowy tej petycji u siebie na Facebooku dzięki temu więcej ludzi dowie się o tej sprawie. Ja już poparłem.

....

Kara śmierci powina powrócić za morderstwa zabicia gwałty pedofilie itd. toć takich ludzi nie potrzeba w społeczeństwie !? Petycja podpisana .

No tak i teraz nawet jak ich zamkną to My musimy takich p....niętych dormozjadów utrzymywać. Powinni uwiązać za jajka i też przeciągnąć po drodze z sądu do domu.

JESZCZE O TAKICH CZUBKACH NIE SŁYSZAŁEM, POWINNI IM ZA TO D.....Ć. ROZUMIEM, POTRĄCIĆ PSA, UŚPIĆ, ALE TAKIE COŚ TO TRZEBA MIEĆ NAWALONE POD SUFITEM.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Za jaja skurwy*ynów przywiazać i w taki sam sposób zrobić!! Brak słów ;(

Podpisano. Potwierdzono.

Kara przewidziana za ten czyn w kodeksie jest zdecydowanie zbyt niska. Mam nadzieję, że istnieje reinkarnacja i ci sk...wiele w następnym życiu urodzą się jako psy, którym ktoś w taki sam sposób urwie łby.
Podpisane.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Dziękuję za podpisy i przekazujcie dalej petycje jeśli możecie nie wiem czy coś to da ale lepiej działać i próbować niż siedzieć z założonymi rękoma i pobłażać takim bez ludzkim istotom!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org