Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bestialstwo ludzi nie zna granic... |
Tu jest materiał do obejrzenia: http://clips.interia.pl/stm/play.html?ver=noIE&attId=4813827&type=V&ref=interwencja W miejscowości Lipnica Mała trzech mężczyzn zabiło psa rasy Husky poprzez przywiązanie go liną holowniczą do samochodu i ciągniecie go do momentu, aż zwierzęciu odpadła głowa. ...Maksymalna kara, jaka ich czeka to 2 lata więzienia. Jednakże w Polsce, w niemalże wszystkich przypadkach okrucieństwa wobec zwierząt, kończy się na wyroku w zawieszeniu. Nie możemy się na to zgodzić. Wraz z użytkowniczkami forum www.wizaz.pl/forum postanowiłyśmy działać i sporządzić petycję mającą na celu uzyskanie najwyższego wymiaru kary wobec wyżej wspomnianych przestępców. Petycja wysłana zostanie do Sądu w Nowym Targu. Potrzebujemy jak największej liczby podpisów. Liczymy na Waszą pomoc! http://www.petycje.pl/petycja/6148/najwyzszy_wymiar_kary_dla_bandytow_z_lipnicy,_ktorzy_urwali_psu_glowe.html "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bestialstwo ludzi nie zna granic... |
ku..wy w bestialski sposób zabili niewinnego, bezbronnego psa!Kur..a jedna z druga nie mieli sie na czym wyzyc to psa dorwali ,kozaki' zebym tam był to bym ich wszystkich przywiazał za te puste łby i rozkur..ł,debilizm i głupota ludzka nie zna granic... Jak mozna byc taką szmatą??? Życie jest piękne, lecz często daje nam w kość...
|
|
az brak mi słow... może gdyby przywrócili kare śmierci to by cos sie zmieniło?jak myslicie?
|
|
Ciekawi mnie co kieruje takimi ludźmi... może nawet nie chce wiedzieć. Tego nie da się poprostu opisać słowami, jak muszą być 'zepsuci' by karać zwierze w ten sposób, gdzie jakas empatia, normalność? Petycja podpisana. btw, pozdrawiam Wizażankę :)
|
|
Powinni skończyć jak Azja Tuchajbejowicz ...
|
|
Kto może niech wstawi adres internetowy tej petycji u siebie na Facebooku dzięki temu więcej ludzi dowie się o tej sprawie. Ja już poparłem.
|
|
....
|
|
Kara śmierci powina powrócić za morderstwa zabicia gwałty pedofilie itd. toć takich ludzi nie potrzeba w społeczeństwie !? Petycja podpisana .
|
|
No tak i teraz nawet jak ich zamkną to My musimy takich p....niętych dormozjadów utrzymywać. Powinni uwiązać za jajka i też przeciągnąć po drodze z sądu do domu.
|
|
JESZCZE O TAKICH CZUBKACH NIE SŁYSZAŁEM, POWINNI IM ZA TO D.....Ć. ROZUMIEM, POTRĄCIĆ PSA, UŚPIĆ, ALE TAKIE COŚ TO TRZEBA MIEĆ NAWALONE POD SUFITEM. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Za jaja skurwy*ynów przywiazać i w taki sam sposób zrobić!! Brak słów ;(
|
|
Podpisano. Potwierdzono.
|
|
Kara przewidziana za ten czyn w kodeksie jest zdecydowanie zbyt niska. Mam nadzieję, że istnieje reinkarnacja i ci sk...wiele w następnym życiu urodzą się jako psy, którym ktoś w taki sam sposób urwie łby. Podpisane. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Dziękuję za podpisy i przekazujcie dalej petycje jeśli możecie nie wiem czy coś to da ale lepiej działać i próbować niż siedzieć z założonymi rękoma i pobłażać takim bez ludzkim istotom!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |